Miért változhatott meg ezek alapján a véleménye? (beszélgetős fórum)
De most ezt te komolyan elhiszed, hogy valaki meglát az utcán, beszélgettek 2 mondatot, és ebből eldönti, hogy ő komoly kapcsolatot akar???
Vagy egyáltalán mit értesz te azon, hogy komoly kapcsolat?
Az átlag emberek, még akkor is ha házasok, úgy ismerkednek, hogy beszélgetnek (sokat), hogy egyáltalán van-e közös témájuk, tetszik-e nekik a másik személyisége, jól érzik-e magukat egymás társaságában. Ehhez kell azért jó pár óra együtt töltött idő, kávézás, bármi.
Aztán eljutnak egy olyan szintre, hogy csókolóznak, szexelnek, mert ha ez se működik, akkor teljesen felesleges összebútorozni.
És aztán döntenek úgy, közösen, hogy összeköltöznek/összeházasodnak stb.
Nem az van, h kinézem az első embert a buszmegállóban, megbeszéljük 2 perc alatt, h helló, komoly kapcsolatot akarok, odaköltözök hozzád, aztán majd lesz vhogy :O
Valójában a séme ugyanaz...
"Átmentem megnézni egy telefont a pasi lakására, semmi jelét nem adtam, de nem volt közömbös. Kávéztunk is, elmondtam hogy nem jó házasságban élek, a férjem szülei nem kedvelnek mire ő azt mondta, hogy költözzek hozzá, legyek a felesége.
PEDIG SEMMI JELÉT NEM ADTAM!"
Jöhetne egy más fikció.
S szerinted a pasik nem beszélnek rólunk?
Ne légy már naív!
Vagy gondolod amit két embernél több tud, az már nem titok.
Neki is adtál jeleket, hogy bármi lehetséges és ennyi éppen elég.
Ó hogyne!
Szerinted itt ki hisz neked?
Marha érdekes hogy car házasságban élsz és minden pasinak te kellesz..
Ráadásul IQ 0.
Átmenni egy "idegen" pasi lakására.
Kávézni egy "idegen" pasival.
Azt figyelni az utcán, hogy ki mennyire néz.
Elpanaszolni, hogy nem működik a képzelt házasság.
(ezeket te osztottad meg velünk!)
Tudod ezek mind, mind jelek egy pasinak, akik kapva az alkalmon, akár csak egy numerára....
Talán, mert majd minden fórumod arról szól, hogy igenis adtál jeleket!
Majd mikor kerek perec lett a történet, akkor gyorsan összeszorítottad a lábaidat....
Ezekre a kérdésekre tavaly válaszokat is kaptál!
Nem szórakozni akart, hanem dugni.
Nem túl bonyolult.
Kedves!
Tavaly is rossz volt a házasságod, ezek szerint a mai napig semmi nem változott.
Ha a faluban ennyi pasi akar téged, akkor miért nem válsz el és felkeresed a telefonost, vagy bármelyik pasit, aki (mindegyik) téged akar?
Miért nem kíméled meg a további megaláztatástól a férjedet?
Pedig az!
És egyre lejjebb és lejjebb..
Igen, tudom.
Ezért inkább új hsz...
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek ezek alapján csak szórakozott velem? Ti hogy viszonyulnátok ezek után hozza?
- Szerintetek mitől szedem nehezen a levegőt ezek alapján?
- Aki már újított fel konyhát, ezek alapján mennyibe kerülhet?
- Ezek alapján terhes lehetek?
- Mennyi az esélye hogy terhes ezek alapján?
- Szerintetek miért nem akarta elengedni a lányt ezek alapján az ex, ha mégse kellett neki kapcsolatra?