Szerintetek ezek alapján csak szórakozott velem? Ti hogy viszonyulnátok ezek után hozza? (beszélgetés)
Jópár évvel ezelőtt láttam egy videót, nem jut eszembe a címe .. :/ Profi modellek !! sétáltak a kifutón, és sajnos az egyiknek úgy ingott a talaj a lába alatt, hogy az ember majd' bepisilt a nevetéstől, még a stúdióban ülő közvetítők is.
Nem a modellen, hanem maga a helyzet ...
Van ez így :)))
És akkor még nem is látta a nézését! Ezért is hívta át a házába. Miután ezt is megismerte nem tudott ellenállni és felajánlotta hogy költözzön hozzá.:D
Én leírtam 3x!
Te leírtad 5x!
Mások leírták sokszor!
Azt hiszem, hogy nem akarod érteni azokat a dolgokat amikett írunk, de látom hasztalan is. (szitával vizet merni...)
Ezek után két lehetőséged marad.
Vagy felkeresni egy pszichológust, vagy keresni egy pasit, aki úgy rendesen helyre tesz.
Sok sikert!
Ui: Ne írj privát üzenetet, mert olvasatlanul törlöm!
Akkor csak az lehet, hogy ahogy látott sétálni az utcában. Semmi más. És egyszercsak megfogalmazódott benne a gondolat, mint a villámcsapás.
És el is döntötte, hogy akkor már meg is mutatja a telefonjait.
Látom le vagy ragadva azon, hogy "ő kérdezte meg"...
Milyen szerencse, hogy nem más kérdezte!
De te teremtetted meg a lehetőségét annak, hogy ilyet kérdezzen!
Szerintem itt a Hoxán senkihez sem mennek oda csak úgy, hogy: /Te figyi, nem akarsz hozzám költözni és egy párt alkotni velem?/
Ugye ezt te sem hiszed el, hogy helyzet nélkül nincsen lehetőség?
Sajnos nyilvánvaló immáron sokaknak, hogy halvány lila gőzöd nincsen a helyzetfelismeréssel.
Továbbra is másra hárítod, hogy "Ő kérdezte...", abba bele sem gondolsz, hogy alapból te kezdeményezted, te teremtetted meg a helyzetet, hogy ilyet kérdezhessen.
Jó dolga lehet abban a faluban a pasiknak.
"Ezek alapján" megfejthető, hogy ki indította a fórumot.
Hihetetlen, hogy a ti utcátokban mennyien ácsingóznak rád.
További ajánlott fórumok:
- Hogyan tudnék újra normálisabban viszonyulni hozzá?
- Ha valaki azt mondja: nem szeret, Te hogyan viszonyulsz hozzá?
- Hogy viszonyulnátok a továbbiakban hozzá?
- Van egy nárcisztikus tulajdonságú munkatársam. Nehéz vele. Hogyan kellene viszonyulnom hozzá?
- Kapcsolatteremtés - ki hogy viszonyul hozzá?
- Ti mit tennétek egy ilyen helyzetben, ha a férjetek gyereke így viszonyulnak hozzátok?