Mennyire változhat meg valakinek az élete, ha valaki egy kis unalmas faluból nagyvárosba költözik? (beszélgetős fórum)
Hát az én egykori legjobb barátnőm nagyon megváltozott. rossz irányba
bár részben a szülei is felelősek a történtekért. mostoha faterja ivott, anyja dolgozott egész héten, a csajjal nekm foglalkozott senki sem, csak otthon ücsörgött,fiú ruhákban járatták suliba, kiközösítették az osztálytársak, nem kapott zsebpénzt
aztán egyetemre ment, dolgozni kezdett, ösztöndíjakat zsebelt be, és elszállt magától
jöttek a cool haverok, cool cuccok
először nagyon lefogyott, aztán ilyen By alexosan kezdett öltözködni, zakó, sál, csőnaci hosszú sapka, vagy kalap, egyszer úgy nézett ki, mint a Quimby énekese
majd felkapottá vált a furcsa öltözködése miatt, először csak magyar bulikba járt, aztán Elán koncerteken tombolt, furcsábbnál furcsább emberekkel haverkodott, rólam megfeledkezett, elkzdett gyógyszerre piálni, több helyről kitiltották a haverjaival együtt
egyén függő,ha talál olyan barátokat,akikkel szeret lógni,bulizni,akkor igen!
ha csendes vidéki diákokat keres ,akkor nem ,
visszahuzódó,vagy lehet rajta alakitani.
rossz irányba változik.
bekerül egy akármilyen társaságba, bele tudják vinni bármibe.
mindent kipróbál, amit csak lehet, amit eddig nem volt szabad.
megfeledkezik a régi barátokról.
elfelejti, honnan jött, ki állt mellette.
egyből krva menőnek fogja érezni magát, felületessé válik.
:))
de ez csakis a labilis emberekre jellemző.
Ott a pont. :)
Ha jót akar magának, akkor kihozza a legjobbat a lehetőségből. De ez tényleg nagyon egyénfüggő.
egyéntől függ. menjen!
önfelfedezés, városmegismerés, persze, ha csak érdekli.
ha valaki anyuci kicsi fia meg lánya, akkor majd lehet, h jól megijed először, de az nem baj..
A költözőtől függ!
1.Semennyire
2.Kicsit.
3.Nagyon.
Nagyon!
Mondjuk én meg igazi városi lány létemre egy ici-pici faluba költöztem. Kinek a pap, kinek a papné.
én kisebb városból nagyobba költöztem, s így is rengeteg dolog változott.
de megjegyzem, otthon sem voltam túl jó kislány.
a környezet változott, az életvitelem nem igazán.
legfeljebb annyi, h megtanultam főzni, egyedül elintézni mindent.
amúgy ismerem a típust, amelyikről írsz.
azok csúnyán megváltoznak, h már alig lehet rájuk ismerni.
de ez inkább a gyenge jellemekre igaz.
1 biztos:
a VÁLTOZÁS, csupa nagy betűvel,de milyen mértékben és milyen irányban? Ki tudja ?
Kérdezzen az illető 1 jóst...
Vagy csak tanuljon, élje az életét és majd meglátja hogyan alakulnak a dolgok, unatkozni nem fog-szerintem;-)
Általánosságban kérdezem.
Például adott egy fiatal emberke, aki csak ül otthon és nem jár sehová, barátai nem nagyon vannak,szülei burokban nevelik.
Aztán elkerül egyetemre, és elköltözik otthonról.
Nagy a csábítás, új emberek, új környezet
Mi lesz vele?.
Hirtelen menő akar lenni, unja már a szürke egér szerepét, teljesen új életet fog kezdeni, vagy éli tovább a régi, megszokott otthonülős életét?
További ajánlott fórumok:
- Értelmes 4 betűs szavak, amiben csak egy betű változhat...
- Kis faluban miből élnek az emberek? Ahol nincs közelben nagyváros, munkalehetőség?
- A dolgok változnak, az anyós is változhat
- Miért változhatott meg ezek alapján a véleménye?
- Mi a legjobb módja annak, hogy valaki új ismeretségeket kössön, ha felköltözik a nagyvárosba?
- Hogy ismerkedhetnék ősztől egy nagyvárosban? Hogy törjek ki az unalmas hétköznapokból?