Iszonyú erős vérzésem van a spiráltól.Van valami praktikus tanácsa valakinek hogyan lehetne mérsékelni az erősségét? (tudásbázis kérdés)
Sziasztok!Nekem októberben tették fel,2 hónapig nekem is sok volt,de mármost alig van valami,aminek örülök.
Amit ajánlgattok spirál elég húzós az ára
Nekem is volt hasonló problémám.
Felírtak vérzéscsillapító gyógyszert.Attól meg egyáltalán nem volt vérzésem.Szóval,végül kivetettem a spirált.
Nem szólt a nőgyógyászod, hogy ez ezzel jár? Nekem mondta előre!!!! De ha Neked megnyugvás akkor kérdezd meg!!!!!
Sajnos én is ettől szenvedtem éveken át!!! Nem tudtam a menses idején sehová elmenni!!!
Szia!
Most tették fel?
Amikor nekem először volt iszonyú erős volt a vérzésem, ezt az orvos is közölte, hogy ettől sajnos ez lesz, erős vérzés és gőrcsök!!!!!!!
Most - igaz már nem vagyok fiatal ( 43 éves ) és lehet, hogy a kormmal jár - de már nem erős, sőt!!!!!!!
További ajánlott fórumok:
- A kádárkockákat anno tényleg praktikusnak és "élhetőnek" tartották? Mi lesz ma a sorsuk?
- Tusolsz, vagy fürdesz? Mi a praktikusabb 50 felett?
- Milyen finomságot szoktatok készíteni ha vendéget vártok? Igazán finom receptek ide jöjjetek! Gyors, praktikus, és igazán finom recepteket..
- A praktikus kötényruha hova tűnt a divatból?
- Van előszobád, praktikusnak tartod, vagy feleslegesnek?
- Ha a Horváth tengerpartra szeretnék pár napra menni, milyen hasznos és praktikus tanácsot tudtok adni?