Ekkora különbség van a zöld Thera band és a zöld Body Band fitnesz szalag erőssége között? (tudásbázis kérdés)
2. Anthico
2012. febr. 29. 11:57
Eddig Thera Band-em volt, azzal edzettem. Pár napja viszont elszakadt és most nem kaptam mást, csak -elvileg- ugyanolyan erős zöld Body Band fitnesz szalagot. Mikor kibontottam, már akkor sokkal masszívabb szalagnak éreztem, sokkal kevésbé nyúlik és edzés közben szinte vágja a tenyerem élét (mármint rászorítok rendesen, de ahol kijön a tenyeremből, nagyon erősen bevág).
Tudom, h idővel gyengül egy ilyen szalag, de ekkora különbség lenne két ugyanolyan erősségűnek jelzett szalag között? Mikor anno elkezdtem a régit használni, nem fájt a tenyerem széle és azt 1x körbe tudtam tekerni a tenyeremben, úgy se volt ilyen erős, mint ez.
1. Anthico
2012. febr. 29. 11:54
Ekkora különbség van a zöld Thera band és a zöld Body Band fitnesz szalag erőssége között?
További ajánlott fórumok:
- A szellem és a lélek ugyanaz? Ha nem, mi a különbség a kettő között?
- Adnátok esélyt egy olyan kapcsolatnak, ahol ekkora a korkülönbség a nő javára? Működhet?
- Lélekben hány évesnek érzed magad? Ez mekkora különbség a testi életkorhoz viszonyítva?
- Létezik, hogy ekkora különbség legyen adóbevallásnál?
- Miért van ekkora különbség két sminktetováló árai között?
- Mekkora a százalékos különbség a bruttó és nettó bér között?