Lélekben hány évesnek érzed magad? Ez mekkora különbség a testi életkorhoz viszonyítva? (beszélgetés)
Lélekben legalább 20 évvel fiatalabbnak érzem magam, viszont fizikailag néha 20 évvel idősebbnek.
Ha sok a gondom, vagy bosszúság ér, akkor fizikálisan is rossz állapotba kerülök, ha öröm ér, vagy valami kellemes dolog történik velem, akkor szárnyalok, nem fáj semmi.
50-nek érzem magam sajnos :(
Most 28 vagyok.
18 évesnek érzem magam,amilyen mókás és bolondozós a családom,nem is lehetek öregebb:))
Novemberben leszek 51
Sziasztok!
Bár most eléggé magam alatt vagyok egy szakítás miatt,kb.10 évvel érzem magam fiatalabbnak de nem cserélnék az akkori énemmel,a héten töltöttem a 47.évemet,párom 10 évvel volt fiatalabb de mindig ugy tünt ő az idősebb megfontoltabb.Lelki érettség kérdése is a dolog de persze fiatalosabb lélekkel könnyebben mennek a dolgok testileg is.25 éves lányom van.
En testileg,lelkileg,fizikailag 30-35 evesnek erzem magam.Egyebkent 50 eves vagyok nem regen töltöttem be.Ehhez hozzajarul,hogy mindig sportoltam,csak annyit,hogy kardaba tartsam a frissesegemet,de csak a lakasban,eljarni nem jartam sehova.
Szerintem mindenki kevesebbnek erzi magat,mint amennyi,csak sajnos a betegseg es egyeb nehezsegek sokunkat tönkretehet.
További ajánlott fórumok:
- A szellem és a lélek ugyanaz? Ha nem, mi a különbség a kettő között?
- Zavar ha a párod valahol pl. újságban, filmben, neten bombanőket lát? Nem érzed hogy összehasonlít, vagy különbséget lát?
- Mi a különbség a sima Xanax és a Xanax SR között?
- Anyagi, és hagyománybeli különbségek. Tönkreteheti a kapcsolatot?
- Okozhat-e bajt a külsőség közti különbség?
- Mi a különbség köztem és a fiatalabbak között?