Létezik, hogy ekkora különbség legyen adóbevallásnál? (tudásbázis)
privit írj. csak számok..
2000. Ft volt nekünk amikor megcsináltattuk....
Csak segíteni akartam.
Amúgy nekem nem kellenek az adataid, csak a számok a címszavaknál....
Na mind1! :)
Jah!
Ha elküldöd, ránézek.
????????????
Mi!???
Ezen most mi a baj?
Nézd, ha kell, befizetem Neked!
A csekk feladási díja kb. 250 Ft, szóval a NAV ezzel csak ráfizet...
Ja bocs!
110 Ft!????
Ne már, az nem összeg!
Na de ez a 110.000 ez nem klappol sehogy se.
:/
Elvileg tavaly 9 hónapnyit vettél igénybe, ezt leigazolták, nem?
Látni kellene a papírt....
Van egy gyermek, aki tavaly szeptemberben született.
Igen, meg akarom mutatni másoknak is, mert szerintem sem jó így. Az adókedvezményt már terhesen megigényeltem, de azt nem tudom, hogy a gyermek születése után automatikusan kapom, mert újból én nem igényeltem meg, mikor a gyerkőc megszületett. Az Oep-től kaptam a Tgyás-t, és az Oep honnan tudná, hogy én hogy állok a családi adókedvezménnyel, vagy tudja?! Passz...
Mi az idén beadtuk hogy Ők készítsék el. Április végén, húsvét után kaptuk meg tőlük.
És biza a férjemnek is kevesebbet vontak. Megnézte a papírjait, és sajna igazuk van. :((
Mikor könyvelővel csináltattuk, mindig kaptunk vissza.
Csodálkoztam, hogy létezik ez, hisz a munkahelyen mindig levonát az előleget.
Lehet megérné ha keresnél egy könyvelőt. 10.000 Ft is pénz ha visszajár.
Családba sincs gondolom senki aki értene hozzá, azért kérdezed itt.
Pfff!
Itt valamit nagyon elkúrtak"! :/
Van igénybe vett adókedvezményed?
Hány gyerekre?
Ugye május 20-ig be kell nyújtani az adóbevallást. Sajnos én nem értek a kitöltéshez, így elmentem a Nav-hoz, ahol az ügyintéző hölgy készségesen segített. Igaz hiányzott az Oep-től az igazolás (Tgyás), de mondta a hölgy, hogy valószínűleg kapok vissza kb. 30 ezer forintot. Beszereztem az igazolást, mentem vissza a következő héten, de már egy másik ügyintézőhöz kerültem.
Segített kitölteni, és a végén még nekem kellett befizetni sárga csekken 110 forintot.
Ez vajon reális, vagy pedig esetleg átvágtak? De érdekükben állna a laikust átvágni?
Várom a véleményeket. De szeretném , ha nem hülyéznének le, mert nem vagyok könyvelő. :)
További ajánlott fórumok:
- Adnátok esélyt egy olyan kapcsolatnak, ahol ekkora a korkülönbség a nő javára? Működhet?
- Lélekben hány évesnek érzed magad? Ez mekkora különbség a testi életkorhoz viszonyítva?
- Szerintetek létezik ma Magyarországon áthidalhatatlan társadalmi rangbéli különbség?
- Létezik olyan, hogy két tüdődaganat, több hét különbséggel esik szét?
- Miért van ekkora különbség két sminktetováló árai között?
- Ekkora különbség van a zöld Thera band és a zöld Body Band fitnesz szalag erőssége között?