Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Imádom bosszantani az anyósomat! fórum

Imádom bosszantani az anyósomat! (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

1 2
tegnap 23:25
Aztán majd lehet sírni: hogy jaj, az anyósom üldözött el, én meg makulátlan vagyok 😅
34. Myra
tegnap 20:42
Én se szerettem anno az anyósomat, de mindig tisztelettel szóltam hozzá.
33. K-né Zsóka (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 20:26
Nem szeretem anyósomat, ő sem engem, de szándékosan soha nem bosszantottam és nem sértettem meg. Ő a férjem édesanyja. Ne csináld, ha csak nem vicces oda-vissza ugratásról van szó.
32. Magdus59 (válaszként erre: 17. - Moncsicsi102)
tegnap 18:58

Nekem volt anyósom, sajnos már nem él. Soha nem tudtam volna vele gonosz lenni, pedig nagyon sokszor megbántott.

Tiszteltem, hisz neki köszönhettem, hogy a férjem jó emberré nevelték.

Most már én is anyós vagyok, a mennyemmel tisztelettel és szeretettel vagyunk egymás iránt. Soha nem szóltam és nem is fogok beleszólni az életükbe. Sokszor kérik ki a véleményem, tanácsom. Tudják, hogy bármikor, bármiben számíthatnak rám. Kívánom, hogy majdan a mennyed is tiszteljen így Téged. Talán eszedbe jut majd, hogy ide mit írtál.

31. andi6020 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 18:57
Elég primitív dolog, de ha az agyad ennyit bír, hát ez van.
30. Magdus59 (válaszként erre: 20. - Amaunet)
tegnap 18:50
Nem veszem magamra, ismerem ezt a vicces mondást. Sajnos ebből a szövegkörnyezetből nem a viccre lehet gondolni.
29. Channa* (válaszként erre: 25. - Moncsicsi102)
tegnap 18:42
Nem vettem magamra és anyós sem vagyok.
28. libikóka (válaszként erre: 27. - Channa*)
tegnap 18:41
Legalábbis jó úton halad felé .
27. Channa* (válaszként erre: 17. - Moncsicsi102)
tegnap 18:40
Lehet, hogy te is leszel anyós, azaz gonosz, kiállhatatlan hárpia. És persze, porhanyós is;)
tegnap 18:28
ne tedd
tegnap 18:15
Látom itt sokan magukra vették az írasomat.. akkor ők valószínűleg pont olyan rossz anyósok.. nem ia csodálkozom! ;)
24. Moncsicsi102 (válaszként erre: 23. - Michelle.r)
tegnap 18:13
Én nem leszek anyós :)
23. michelle.r (válaszként erre: 9. - Moncsicsi102)
tegnap 16:19
Akkor is, amikor te leszel majd anyós?
tegnap 15:52
Én is anyós vagyok. Ott segitem a gyerekek életét, ahol csak tudom. Szivesen teszem.
tegnap 15:27
Hát...nekem is 2 fiam van,én is anyós vagyok,de nem szeretném,ha szivatnának a menyeim.Én is tiszteletben tartom Őket,nem szólok bele az életükbe,örülök,hogy a fiaim jól érzik magukat mellettük!Egyiküket sem kritizálom,bántom,olyannak fogadom el amilyenek,ha a fiamnak jó,akkor nekem is.Viszont azt elvárom,hogy,Ők se bántsanak engem!Ha nem is szeretnek,de legalább némi tiszteletet mutassanak.Sohasem szidom egyiket sem a fiaimnak,mert csak nekik okoznák bánatot.Így jó ahogy van,én szeretem Őket és azt hiszem nem érdemelném meg azt,hogy szivatgassanak,vagy netán bosszúságot okozzanak.
20. Amaunet (válaszként erre: 14. - Magdus59)
tegnap 15:20

Ne vedd magadra! Nem ismered ezt a vicces mondást?

Gondolom, az eredete az anyósokkal való "jó" viszony.

19. loch ness (válaszként erre: 17. - Moncsicsi102)
tegnap 15:18
És te vajon milyen ember vagy? Nem sok jót nézek ki abból, aki ilyen durván általánosít. Jó, ha elgondolkodsz azon, hogy ilyen hozzáállással egyszer milyen anyós lesz belőled.
18. Piroska52 (válaszként erre: 5. - Globus)
tegnap 14:20

Az első anyósomat nem szerettem, és ez enyhe kifejezés.

De soha nem jutott eszembe, hogy bosszantsam.

Pedig gonosz egy teremtés volt.

A másodikat szerettem.

Soha nem bántottam volna meg.

17. Moncsicsi102 (válaszként erre: 14. - Magdus59)
tegnap 14:17
Nem is kell leirnod, mert nem érdekel. Az anyósok nagy resze gonosz,kiálhatatlan hárpia. Na ők pont akkor jók, ha porhanyósok.
tegnap 14:14

Engem viszont az anyósom imádott bosszantani. Mindég az ellenkezőjét tette, mint amit szerettem volna, vagy ahogyan szoktam.

A férjem, vagyis a fia ezt látta és döntött, engem és a gyerekeit választotta. Ettől kezdve megszakítottuk vele a kapcsolatot. Csak nagyon ritkán találkoztunk. Egyikünk sem hiányolta a a másikat.

És hogy miért tette ? Mert ő ilyen volt. Büszke volt rá, hogy később az idősek otthonában is gonoszkodott.

15. hottie (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 13:02

Hm, hirtelen ez jutott eszembe:

"Ami elindul, az beér.

Kikerekedik, körbeér."

14. Magdus59 (válaszként erre: 9. - Moncsicsi102)
tegnap 12:53
Inkább nem írom le mit gondolok Rólad! Elgondolkoznék a helyedben! Remélem a karma visszavág!
13. Enissa (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 11:08

Egyszerű, ehhez nem kell ész, hogy a problémád megbeszéld intelligensen, vagy egyszerűen kerüld a társaságát.

A férjed tiszteld meg azzal, hogy ne csesztesd az anyját.

Ha neki is baja van vele, akkor azt meg intézze el ő!

tegnap 11:04

Még haloványan megfordult a fejemben,hogy ez esetleg lehet valami családi (fura) vicceskedés.

Láttam már ilyet,de annak se lett jó vége.

tegnap 11:02
A karma most elmosolyodott, és felírta a nevedet a noteszébe. 😉
10. libikóka (válaszként erre: 9. - Moncsicsi102)
tegnap 10:56
Uhhh,,
tegnap 10:50
Az a legjobb anyós, amelyik porhanyós :)
8. libikóka (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 10:31

Lehet nem szeretni,,van ilyen.

Lehet elkerülni is .

Gondolj a párodra,,,vajon ő is imádja ezt a te módszeredet?

7. 55Judit (válaszként erre: 6. - 55Judit)
tegnap 09:44
Inkább azt kérdezem, milyen trauma által lettél ennyire elvetemült?
6. 55Judit (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 09:42
Mivel vívta ki ezt a bánásmódot?
1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook