Van valóságalapja vagy csak folyton más nőkkel bosszantana? (beszélgetés)
Én nem választok el senkit! Csak azt írtam, hogy gondolkodjon el, milyen életet képzelt-e el magának, mert az idő telik. A döntés az övé!
Te pedig miért azzal foglalkozol állandóan, hogy mások milyen válaszokat adnak? Foglalkozz a saját dolgoddal, és engedd, hogy mások is elmondhassák a saját véleményüket. Nem a te dolgod eldönteni, hogy melyik választ fogadja meg FI. Azt bízd rá! Világos?
Akár hirdetést is adhatsz fel, vagy itt is egy külön fórumot, facén stb.
Pl. x korú hölgy albérlőtársat keres nagyobb albérlet közös kivételére" vagy: betársulnék nagyobb albérletbe rezsiköltségek arányos fizetésével.
Én biztosan megpróbálnám. Nem csak neked magasak az albérlettel kapcsolatos költségek, egész biztos, hogy mások is vannak ilyen helyzetben.
Odaköltöztél hozzá "albérlő-társnak", és azért nem lépsz, mert akárhova is költöznél, ott az összes rezsit egyedül kellene fizetned?
Ez esetben: addig is, míg találsz egy másik megfelelő albit, szakítsd meg vele a magánéleti közösséget. Fizeted továbbra is az albérleti díj + rezsi felét, és ennyi. Ezek után csak magadra főzöl, magadra mosol, a saját szobádat takarítod... ha te csak egy ingyen háztartási alkalmazott vagy nála, akkor gondoskodjon magáról. Majd rögtön leszáll a földre a magas lóról.
Találsz általad is megfizethető albérletet, csak keresd.
Ha nagyobb lakás, és másokkal közösben (ahogyan most is!!), de önálló életet élve, és megtartva emberi, női méltóságodat!
Ez viccnek is durva, nem gondolod?
Szerintem pofátlan és lehet hogy valóságalapja is van a poénkodásainak.
Egyetèrtek Bichivel.
Felesleges a fórum.
Mindent tovàbbra is hagyni fogsz.
Maradsz lábtörlő ahelyett,hogy nő lennèl...
Azért van az a téma, ami közel sem vicces, hát ezek mondjuk azok.
Én egy ilyen férfitől fejvesztve menekülnék, az biztos. Szerintem saját magadat minősíted le azzal, hogy ezt tűröd. Bár ha eddig is tűrted, akkor gondolom semmi nem fog változni a jövőben...
Na most kell elkuldeni a b..s pi..ba!!!!!
Ez az ember nem vesz teged semmibe.
Fiatal vagy még! Tedd fel magadnak a kérdést: olyan életet álmodtál magadnak, hogy ilyen módon, ilyen körülmények között fogsz/fogtok megöregedni?
Én hosszú hónapokig forgattam magamban, mire elhatározásra jutottam, és a válás mellett döntöttem. Egy ilyen kapcsolatban az évek alatt csak kiégni és tönkre menni lehet.
Add meg magadnak (és őneki is) a lehetőséget, hogy egy új, boldog kapcsolatra találjatok valaki más mellett.
Egyetértek! Szerintem is van valakije, és amikor ez már tényként kiderül, joggal mondhatja majd, hogy ő már régen megmondta.
Le kell vele ülni, és tisztázni a dolgokat. Vagy hagyja abba ezeket a sértő, bántó kijelentéseit, vagy pedig menjen a szeretőjéhez.
További ajánlott fórumok:
- Miért piszkáljuk folyton egymást?
- Más bosszantása
- Szerintetek van ennek a videónak valóságalapja vagy csak a leendő szakmabeliek rémisztgetésére találták ki?
- Nagyon bosszantanak a gyerekes viselkedésű felnőtt emberek.
- Ez titeket is bosszantana, vagy nem is érdemes róla beszélni, mert nincs jelentősége?
- Nem tudom miért, de imádom a páromat bosszantani, imádok...