Illik hátizsákkal első randira menni? (tudásbázis)
Köszönöm a válaszokat!
Természetesen nem a hátizsák a döntő, a továbbiakban a kapcsolat szempontjából.
A pasi szimpatikus, csak mivel nem a tini korosztály vagyunk, furcsállottam, azért kérdeztem meg. Viszont a hajókofferen szimpátia esetén is elgondolkodnék :)))) A vagyona nem a hátizsákban van, ez már a randi előtt világos volt.
Akár hajókofferrel is! :))
Mi köze a táskának a randihoz?
Semmi!
meghökkentél
gondolkodni való: szeretnél-e még sok ilyet
Még mindig jobb, mint teszkós szatyorral:)
Amúgy figyelmes volt? Megfogott benne valami? Szerintem inkább erre koncentrálj, mert ez a lényeg.
Mi van,ha egyszerűen szereti a háti zsákot???
Nekem van egy búbájos tanárnő ismerősöm,már a nagy fiamnak is ő volt az osztályfőnöke,bőven elmúlt 50,és még mindig batikolt pólóban,hátizsákkal rohangál...Szerintem a frász verne fel mindenkit,ha egyszer meglátnák kosztümben,válltáskával...:) Tavaj,egyszer szoknyában látták...hónapokig mindenki azon sopánkodott,vajon mi történt vele???:))
Minden rossz szándék nélkül... azért egy férfinek elég frusztráló minden olyan dologra figyelni, amire ő maga magasról tenne, de tudja, hogy egy nőnek számíthat. Gondolok itt a helyszínre (ki válassza ki, hol legyen, milyen ruhában illik menni). Ez nekik szerintem teljesen lényegtelen, ő csak a neki tetsző nővel szeretne eltölteni pár kellemes órát valahol. Nyilván azért ő választotta a helyszínt, hogy ne tűnjön ötlettelen töketlennek. Nyilván azért zárt helyen, mert ha elered az eső, akkor agyalhatott volna a "B" forgatókönyvön.
Nem szabad ezeknek a dolgoknak túl nagy jelentőséget tulajdonítani, mert férfi létére így is megoldotta a szervezést, pedig szerintem a férfiak utálnak szervezni. Ha a haverjaikkal akarnak találkozni, akkor is maximum csak annyit mondanak, hogy este 8-kor a szokott helyen.
Úgyhogy, kedves fórumindító, ne írd le szegényt, szerintem megtette, amit megkövetelt a haza :-)
Ha szimpatikus volt,akkor ne keresd rá a aválaszt,lehet majd a következő randi más lesz(vagy nem),de esetleg megtudhatod a hátizsákos megjelenés okát.
Ha meg nem volt szimpi,akkor már kár rágódni és bosszantani magad ezen.
Az is lehet, hogy közvetlenül a randevú előtt dolga volt és a váltás ruhája volt a zsákban, amit előtte átvett.
Erre tudok már csak gondolni.
na na először is én megmondom hol találkozzunk, ugyanis ha nekem azt mondja, hogy találkozzunk az Ő lakóhelyéhez legközelebbi kávézóban, én meg jó messze lakok tőle, biztos nem fogok eltipegni odáig. Akkor inkább itthon maradok.
A sportruházat annyira nem érdekelne, bár ha előtte megtudakolja az ember, milyen a stílusa, illene a helyhez, és hozzá öltözni. Szerintem.
Ha minden oké és a férfi megfelelő, engem nem zavarna. Én nő létemre volt, hogy egy randevúra sportosan kellett menjek, mert előtte még dolgom akadt és lemerült a telefonom. Nem tudtam szólni, hogy kések, így időbe, bár elég sportosan mentem a randevúra. Nem voltam rajtam még egy leheletnyi smink sem, és mellette sajnos a ruházatom sem volt megfelelő a helyre.
Sok, mások számára furcsa dologra létezik elfogadható magyarázat.
Én (ha ennyire zavart volna), megkérdeztem volna az okát.
Legalább rögtön kiderült, nem tetszik a fickó. Mert ha bejött volna, nem problémáznál ezen.
Ha feszélyezve érezted magad mellette, nem tartottad elég elegánsnak, szinte szégyellted, felejtsd el. Ezek szerint nem volt elég szórakoztató, nem élvezted a találkozót.