Milyen ruhába illik az Operettszínházba menni?/Nő, Férfi/ (tudásbázis)
Sziasztok!
Köszi a véleményeket! Szereztem hozzá szatén bolerót. Végül majdnem "túlőltözöttnek" éreztem magam... Rengetegen voltak pulcsiban,farmerban (ami annyira nem tragédia ha legalább sötét,de ezek világos kékek voltak...)
Szerintem nagyon megfelel. Kell viszont vállkendő, vagy kabátka, mert hideg lesz ülni.
Csinos leszel benne! :)
nem kell nagyestélyi
csak csinosan illik
kicsit túlöltözött leszel ilyen flitteres ruhában szerintem, de hát mindegy, végülis simán elmehetsz abban:))
de szerintem az operettbe nem igazán szoktak kiöltözni, csak amolyan sima kultúrált hétköznpi ruhában menni.
amúgy meg abban menj amiben jól érzed magad:)))
Végülis igaz. Amúgy fekete nyakbakötős és van rajta néhány flitter(fekete) a "cicirésznél" lefele sima,egyenes szabású kb térdig ér...lehet h picit hosszabb... egyszer volt rajtam,amikor vettem még múlt szilveszterre és próbáltam,végül nem is kellett mert nem mentünk sehova...
Ha felteszek róla egy képet írtok véleményt? Most nincs időm de majd este.
Sötét ruhában.
De ahogy egyesek kinéznek ott...
Múlt héten voltunk az Operettben, hát nem csalódtam..Lehetne jó pár embernek etiketet tanítani..
Sziasztok!
Pár nap múlva megyünk a Vámpírok bálját megnézni. szerintetek mit illene felvenni? Fekete szoknya és egy Blúz? Van egy fekete ruhám is,de kissé mélyen dekoltált...
szerintem kevered a könnyed és a könnyű szavakat.
:)))
tudod, nem ugyanazt jelentik, de nyilván te is tudod, csak gyorsan olvastál biztos:)
nem mondtm hogy könnyű összehozni az előadást.
a színészek is dolgoznak, nyilván az is nehéz munka, mint minden más munka.
de szerintem felesleges kisestélyiben menni, nem is szoktak az emberek, csak az ünnepi előadásokra.
a színészek meg amúgy sem látnak, max a fejedet a tömegben:)))
amúgy meg kissé csúsztatsz, azért felhívnám a figyelmed, hogy a normál irodai öltözet és a szabadidő ruha nem egy kategória.
amúgy meg ha ügyfélszolgálaton dolgoznék, baromira nem érdekelne ha szabadidő ruhában jönne valaki. az sokkal inkább, ha bunkó lenne a stílusa, még akkor is ha az armani öltönyében jön.
További ajánlott fórumok:
- Illik ilyen bordó ruhában vendégként esküvőre menni?
- Milyen ruhában illik menni keresztelőre?
- Milyen ruhába illik menni egy jónevű színházba?
- A növérem esküvöjén milyen ruhában illik megjelennem?
- Milyen ruhában illik menni, iskola által szervezett Alapítványi bálba?
- Milyen ruhában illik menni munkaértekezletre?