Felnőtteknek milyen ruhában illik érettségizni? (tudásbázis)
Köszönöm a válaszokat.
Közben keresgéltem képeket ilyen alkalmakról és arra jutottam, hogy 3 típus van:
- szigorúan fekete alj, fehér ing
- kicsit lazább, de mindenképp elegáns
- és a szakadt forrónadrág pánt nélküli toppal, tangapapuccsal kategória
Én mindenképp maradok a fekete szoknyánál/nadrágnál, és veszek majd hozzá egy szép blúzt. Van sok, csak mind fekete.
Szerintem nem fontos a fehér felső, sötét alsó, viszont mindenképp alkalomhoz illően menj. Férfiak ingben, nők blúzban, csinosabb felsőben, blézerben. És azért ne a sportcipő, farmernadrág kombó legyen alul.
Bár szerintem manapság nem akadnak fenn az öltözéken, ha viszonylag normálisan néz ki az illető.
A tetovalasra szerintem senki nem tesz.
Anyukam erettseriztetett felnotteket is, egy bluz/ing elvart volt, de a teljesitmeny a dolgozaton volt.
En 18 evesen erettsegiztem, es volt egyenruhank, amit fel kellett venni
egyszer tettem egy vizsgat kozepiskolaban nappalisokkal, en ugyanugy kioltoztem mintha 18 eves diak lennek. Volt 1-2 ismerosom aki csodalkozott rajta de szerintem illendo volt.
nem muszaj nagyon elegans ingben/bluzban lenni, eleg ha vilagos, egyszeru es valami sotet alsoruha, talan meg a fekete farmer is elmegy, nem kell feltetlenul szovet, ha nincs.
Szerintem a felnőttnek is hasonlóan, mintha 18-19 éves lenne, mármint összhangban.
A tetoválással szerintem a már a kutya sem foglalkozik.
De szerintem ott is van Of, aki majd elmondja milyen ruha az elvárás.
Én fekete nadrágra/szoknyára és fehér blúzra gondoltam, de azt mondja az ismerősöm, hogy erre semmi szükség.
Szerintetek?
Valamint a tetoválást illik eltakarni? (Kar válltól csuklóig.)
További ajánlott fórumok:
- Mini felnőttek? Olyan ruhában járatnak csecsemőket mint ahogyan felnőttek öltöznek
- Illik ilyen bordó ruhában vendégként esküvőre menni?
- Milyen ruhában illik menni keresztelőre?
- A növérem esküvöjén milyen ruhában illik megjelennem?
- Milyen ruhában illik menni munkaértekezletre?
- Budapesten tudnátok nekem olyan iskolát mondani ahol érettségit lehet felnőtteknek letenni, viszont szombatonként kell bejárni?