Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Felnőtteknek milyen ruhában illik érettségizni? fórum

Felnőtteknek milyen ruhában illik érettségizni? (tudásbázis)

ma 20:34
A mi iskolánkban van esti gimnáziumi képzés. Amikor májusban érettségi időszak van, mindenki ünneplőben (fekete-fehér) jön érettségizni. De ez lehet, hogy csak itt szokás, mint ahogy az is, hogy minden vizsgáztatót vendégül látnak.

egyszer tettem egy vizsgat kozepiskolaban nappalisokkal, en ugyanugy kioltoztem mintha 18 eves diak lennek. Volt 1-2 ismerosom aki csodalkozott rajta de szerintem illendo volt.

nem muszaj nagyon elegans ingben/bluzban lenni, eleg ha vilagos, egyszeru es valami sotet alsoruha, talan meg a fekete farmer is elmegy, nem kell feltetlenul szovet, ha nincs.

ma 19:53
Mikor én érettségiztem (2023 november) akkor nem volt elvárt formaruha, csak annyit kért az osztálygőnök, hogy az alkalomhoz illően jelenjünk meg. Tehát világos felsőben, és sötét alsó ruházatban. Én fekete alkalmi nadrágban voltam, fehér blúzban, és fekete magassarkú cipőben. Remélem tudtam segíteni. :)
2. Enissa (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 19:42

Szerintem a felnőttnek is hasonlóan, mintha 18-19 éves lenne, mármint összhangban.

A tetoválással szerintem a már a kutya sem foglalkozik.

De szerintem ott is van Of, aki majd elmondja milyen ruha az elvárás.

Én fekete nadrágra/szoknyára és fehér blúzra gondoltam, de azt mondja az ismerősöm, hogy erre semmi szükség.

Szerintetek?

Valamint a tetoválást illik eltakarni? (Kar válltól csuklóig.)

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook