Esküvőre általában sötétben illik menni. Amennyiben templomi is lesz, nem árt arra gondolni, hogy ne legyen nagyon rövid, szűk, átlátszó, dekoltázs... A menyasszony színe a fehér, az ő ünnepe, ezért sem szoktak (nem illik) világos színben megjelenni. A szolíd elegancia kifejezést használnám.
Szerintem is mindenképp vmi csinosba legyél, és nem baj,h világos, emiatt nem fog háttérbe szorulni a mennyasszony. Én is most megyek esküvőre. Világos ruhám lesz, ekrü, hernyóselyem és rajta kézzel festett íriszek:)))
Esküvőre lehetőleg sötét elegáns kis kosztümöt vagy nyári kosztümben illik menni fehér kiegészítőkkel. A világos nem ajánlott, mivel ez a szín a menyasszonyé kizárólag.
Nagy dekoltázsú, átlátszó, ujjatlan, mini, szűk, magas hasítékkal stb. szabásúban - amolyan extravagánsban - szintén nem illik. Ez nem divatbemutató, hanem megadjuk a helynek és az alkalomnak a tiszteletet.
Szerintem ez nincs feltételhez kötve, amiben jól érzed magad, ami jól áll. Nem muszáj egyszinűt felvenned szerintem lehet vmi szolid mintás is. De ez i az egyéniségedtől függ, hogy miben érzed jól magadat!
ha most lesz nyáron akkor szerintem vmi könnyed nyári ruha pl jó lenne, persze nem vmi pamut:) hanem vmi elegáns. Szerintem nem muszáj kosztüm meg ilyesmi, a lényeg h ne nadrágot vegyél föl!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.