Vékonnyal megjelenni- ducival hálni jó? (beszélgetős fórum)
Már megint a súlyunk a téma..
És aki se nem vékony se nem duci?
Jó nagy hülyeség :) de lapítsunk, mert eddig mi voltunk it a főkolomposok ;)
Akkor most jó, vagy hülyeség? :)
Ez mekkora hülyeség. Jó h vkit ilyesmi foglalkoztat...
Nade Virág elvtárs! Azóta szexnagyhatalom lettünk.
Amúgy is hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának!
Nem kéne ezt a témát rágni! A boldogság, az örömök nem a kilóknál kezdődnek. Mondjuk ott tükröződnek! Ne hecceljük egymást. Szerintem...
Igggen, ezek az élet nagy kérdései! :D
Kezd erotikus népmese színt ölteni a felhozatal. Azokban nem ritkán az egyházi személyzetet boronálják össze :)
Rákerestem a "papné"-ra, ez jött be találatnak:
[link]
Mondjuk ő simán jöhet :)
[link]
Nem az úgy van pontosan hogy: Jobb ma egy veréb, mintha holnap túlzok.
Jobb ma két duda, mint holnap egy ló.khömm...
Két dudás nem, de két duda jól megfér egymás mellett.
Szerintem mindenki azzal is fog hálni, akivel "megjelent".
Egyedül megjelenni, és a hazavittel hálni jó :) Kivéve, ha vagy olyan szamár, hogy a lóhoz hazavidd, mert két dudás egy csárdában...
Bár sankosként dolgozok, így ritkán tudunk bulizni menni a drágámmal, de hihetetlenül boldog vagyok vele, és ez látszik is rajtam, mindig azt mondják, mennyire ragyogok, a munkán csak úgy tapadnak a pasik, pedig kicsik a melleim, a seggem meg, mint Oroszország. :D
Most kérdezem én, ha egy vékony nő meghízik az idők során, akkor jobb lesz az ágyban, de a párja nem viszi többet sehová? Vagy ha egy molett nő, ha lefogy, akkor az tuti béna lesz az ágyban és mindig mutogatja a párja? Könyörgöm, nem lehetne elvonatkoztatni néha a testúlytól? Egy dekoratív nő is lehet primitív és savanyú ugyanúgy, mint ahogy,egy molett nőnek lehet olyan kisugárzása, hogy kenterbe ver öt pláza cicát.
Mernék ezt mondani:D:D
Sok pont a magas pasiknak:D:D
Ez pont olyan hülyeség, mintha azt mondanánk, hogy egy alacsony lánynak miért van magas barátja? Miért nem keres alacsonyt magának és hagyja meg a magas lányoknak a magas pasit. kb.
Egyedül megjelenni, ducival hálni jó.
De ha ló nincs megteszi a szamár is.
Szerintem ez butaság. Duci vagyok, a párom mégis mindig büszkén fogja a kezem, vagy ölel át akármekkora nyilvánosság előtt is, ezzel sosem volt probléma. Annak ellenére, hogy eddig csak nagyon vékony barátnői voltak, mikor engem megismert én voltam az első, akit a szüleinek is bemutatott.
A barátnőm pedig mindig is vékony volt, nagyon csinos lány, a barátja minden tekintetben teljesen oda van érte.
én ugy gondolom hogy kivánatosabb egy telt nő mint egy sovány , SÉRTENI A VILÁGÉRT SEM AKAROK SENKIT , a véknyabbak meg esztétikusabbak , szebbek , persze eltérés minimális , nem számot tevő , szinte észrevehetetlen , de a legtöbb férfi tekintetét vonnza egy homokora alaku nő idomai , ennyi, persze itt a telt szo nem az elhizott suklyproblémákkal kuzdő nöket érinti,
DE MINDENKINEK AZZAL A LEGJOBB HÁLNI AKIT SZERET szerintem
További ajánlott fórumok: