Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » A kollégám esküvőjén totál ittas volt a menyasszony. Én... fórum

A kollégám esküvőjén totál ittas volt a menyasszony. Én... (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

jan. 20. 05:35
Jesszus,hogy nézett ki utána az a ruha??😯😮
19. Lady Lavender (válaszként erre: 18. - Lady Lavender)
jan. 20. 01:26
Egesz viccesek az ilyen stories utolag.
18. Lady Lavender (válaszként erre: 17. - Lady Lavender)
jan. 20. 01:20
Mas eskuvojen meg az ex-ferjemmel eltuntunk, es o gombok neltul tert vissza. Kozben meg valaki kereste a csalfa ferjet.
jan. 20. 01:15
Nem sok eskuvo van a vilag vegen, ahol bujocskaznak az erdoben. En csodalom, hogy embert nem hagytunk el. Az ara is metitlabb szaladgalt a feher ruhaban.
jan. 19. 07:09
Az mókás lehetett,hogy a cipődet elhagytad.😄
jan. 18. 16:44
Az ő nagy napja volt.
14. Lady Lavender (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 18. 16:26

Én egy baratnom eskuvojen lettem olyan reszeg, hogy elhagytam egy fel par cipot az erdoben bujocskazasnal. Masnap mikor beszeltunk, mondta hogy semmi gaz nem volt velem. Van egy fel par megtalalt cipo, de az ferfie, nem egy rozsaszin platform xd

A cinkes pillanat az volt, amikor meg alig ittunk, tanc kozben a pant nelkuli overalom leesett rolam, es nem volt rajtam cicifix. De csak a zenekar meg o latta. Nevettunk egy jot, es ennyi.

Meg ugyanazon az eskuvon az occse berugott egy WC ajtot, mert a sogor eltunt hanyni, es nem valaszolt fel ora utan sem. Kicsit koltsegesebb lett a parti, mint a tervben volt.

13. Tai (válaszként erre: 12. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 18. 14:50
Akkor meg ne foglalkozz ezzel, az Ő szégyenük!
12. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 11. - Tai)
jan. 18. 14:48
Persze,semmi közöm nem volt hozzá,mivel nem ismertem. Legalábbis közelebbről
11. Tai (válaszként erre: 9. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 18. 14:36
De neked mi közöd ehhez? Ha kollégád nem pedig rokonod, nem értem miért te szégyenkezel? Ő napja volt, a család hibája ha idáig fajult a dolog.
jan. 18. 09:47
Majd ő is látja a fotókon. Majd akkor fogja szégyellni magát.
jan. 18. 07:09

Lehet,sőt biztos,hogy igazad van.

Csak nem tudom,hogy mit tehettem volna. Ezt már az elején kellett volna elfolytani.

Sajnos én már csak a "végeredményt" láttam.

jan. 18. 07:07
Nem szégyenkezni kellet volna, hanem segíteni ha látod hogy a kutya se foglalkozik vele.
7. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 6. - Nikice)
jan. 18. 06:37
Ahogy megfigyeltem,tényleg nem nagyon törődtek vele,hogy mit csinál. Lényegében ráhagytak mindent. Biztos, hogy az egésznapi "stressz" hozta ki belőle. Valahol sajnáltam is szegényt,hogy így alakult.
jan. 18. 06:15
Szerintem is a környezetnek kell ilyenkor résen lenni.
5. Amaunet (válaszként erre: 4. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 17. 23:10

Nem vigyáztak rá.

A részegségnek vannak fokozatai. Talán a közvetlen mellette lévő emberek itathattak volna vele valamit, amitől kihányja az alkoholt.

Nem könnyű ám (szerintem) túlélni egy ilyen napot, főleg, ha olyan nagy, hogy még kollégák is hivatalosak.

Reggel nem eszik, mert nem fér a ruhába. Sminkes, fodrász. Mindenkit fogadni, mindenkivel kedvesnek lenni.

Inni ezzelis, azzal is egy kupicával.

Aztán eljön az a pillanat, mikor nem is tudja kontrollálni, hogy mennyit iszik és mit. Üres gyomorral.

Esetleg az újdonsült férj is szólhatott volna anyukának, barátnőnek, hogy vigyék hátra és frissítsék fel.

4. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 3. - Amaunet)
jan. 17. 22:05

Neem,csak a viselkedése miatt!

Tudom,hogy ez az Ő napja volt,csak olyan bizarr volt az egész.

3. Amaunet (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 17. 22:02
Te miért szégyelted magad? Te vagy az örömanya?
jan. 17. 21:14
Biztos szebbnek akarta látni a vőlegényt :D

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook