A kollégám esküvőjén totál ittas volt a menyasszony. Én... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Én egy baratnom eskuvojen lettem olyan reszeg, hogy elhagytam egy fel par cipot az erdoben bujocskazasnal. Masnap mikor beszeltunk, mondta hogy semmi gaz nem volt velem. Van egy fel par megtalalt cipo, de az ferfie, nem egy rozsaszin platform xd
A cinkes pillanat az volt, amikor meg alig ittunk, tanc kozben a pant nelkuli overalom leesett rolam, es nem volt rajtam cicifix. De csak a zenekar meg o latta. Nevettunk egy jot, es ennyi.
Meg ugyanazon az eskuvon az occse berugott egy WC ajtot, mert a sogor eltunt hanyni, es nem valaszolt fel ora utan sem. Kicsit koltsegesebb lett a parti, mint a tervben volt.
Lehet,sőt biztos,hogy igazad van.
Csak nem tudom,hogy mit tehettem volna. Ezt már az elején kellett volna elfolytani.
Sajnos én már csak a "végeredményt" láttam.
Nem vigyáztak rá.
A részegségnek vannak fokozatai. Talán a közvetlen mellette lévő emberek itathattak volna vele valamit, amitől kihányja az alkoholt.
Nem könnyű ám (szerintem) túlélni egy ilyen napot, főleg, ha olyan nagy, hogy még kollégák is hivatalosak.
Reggel nem eszik, mert nem fér a ruhába. Sminkes, fodrász. Mindenkit fogadni, mindenkivel kedvesnek lenni.
Inni ezzelis, azzal is egy kupicával.
Aztán eljön az a pillanat, mikor nem is tudja kontrollálni, hogy mennyit iszik és mit. Üres gyomorral.
Esetleg az újdonsült férj is szólhatott volna anyukának, barátnőnek, hogy vigyék hátra és frissítsék fel.
Neem,csak a viselkedése miatt!
Tudom,hogy ez az Ő napja volt,csak olyan bizarr volt az egész.
További ajánlott fórumok:
- Alekosz menyasszonyt keres:)
- Mit tennétek, ha férjetek a valamikori menyasszonyának irogatna az egyik portálon?
- Mit szóltok a Kate menyasszonyi ruhájához?
- Pocisan menyasszonyként
- Elfogadható áron szeretnék menyasszonyi ruhát bérelni vagy venni! Tud valaki segíteni?
- Annyira tetszik egy új kollégám, de ma megtudtam, hogy menyasszonya van, és májusban házasodik