Milyen ruhában illik menni keresztelőre? (tudásbázis)
Ha engem kérdezel, hosszú egybeszabott nyári ruhát. Zöld nagy mintásat, ha már a cipő zöld. Lehet hozzá egy kis blézer, ha a templomban hideg van.
Értem.És a helyembe ehhez a testalkathoz milyen ruhát vennél fel..
Úgy tudnám talán elképzelni, ha lenne egy hosszú zöld mintás ruha, ugyanolyan árnyalatú, mint a cipő.
De nadrággal, szoknyával túlságosan virít.
Szerintem is:D
Bár sokak szerint gyönyörű....
Most már megmondom a véleményem: az a zöld cipő borzalmas!
Levetted?
Megnéztem volna azt is....
A fekete felső is szép, de én ahhoz fekete cipőt vennék fel.
Nekem a szoknyás megoldás jobban tetszik, de ahhoz nem megy a zöld cipő. Főleg a fekete felsővel nem. Nincs esetleg valami világosabb?
Az első kép tetszik, jól áll a mini, és jó, hogy a szoknya világos, a felső sötét.
Szerintem olyan ruhát válassz, amiben jól érzed magad, és egy kellemes élményben lesz részed, amikor is csinos voltál egy keresztelőn, és jó érzéssel fogsz visszaemlékezni rá. Fontos a próba, hiába mutogatunk ruhákat, úgyis minden akkor dől el, mikor felveszed.
Nem :) tettem ki kepet magamrol az adatlapomra nezd meg hatha ugy konyebben tudsz tanacsot adni ruha valasztas teren.
Ja, értem.
Akkor a cipő sem a te lábadon van a képen.
Igen mert ugy kuldte az aki visrlte anno.De a ruhat mar el adta.O igy egybe vette fel lagzira.Most mar csak a cipot arulja meg a taskat.:)
Majd teszek fel egy kepet kesobb magamrol egy ruhaban az adatlapomra es akkor konyebben tudtok lehet tanacsot adni hogy milyen ruha lenne ehhez a cipohoz illetbe hozzam illo.
Ja csak én hittem, mert hogy komplett szett van a képen, táskával mindennel.
Igen ez valojaban menyasszonyi ruha volt tan elmeletileg azt mondtak.
Nekem egyből fenyőág meg díszek ugrott be, hát karácsonyi menyasszonynak mondjuk tényleg :D
En nem is irtam hogy egyutt szeretnem videlni sot nem is birnam mivel a ruhat azt eladta mar reg akie voot csak a cipo meg a taska maradt.Azert is kerrem tanacsot hogy ehhez sima egybe ruhat vegyek fel ha teltebb vagyok.Vagy inkabb fekete nhosszu nadragot bluzzal.
Nekem inkább menyasszonyosnak. Persze látni kellene közelről.
Hát nem tudom, kicsi a kép ... de azokkal a fénylő díszekkel szerintem inkább estélyi ruhának illik.
Attól mert zöld ágak vannak rajta, és zöld a cipő, még nem kell együtt viselned őket keresztelőn.
Szép a cipő, és multifunkcionális: környezetvédő zöldek akcióin is viselheted.
En teltebb vagyok biztos volt aki latta fennt a kepeim.
Hat nem tudom mit varhattak ra az egy ismeros alakitatta at de az a ruha nem az enyem en csak a cipot neztem ki magamnak ha tetszik akkor megveszem csak nem tudom milyen ruhahoz vegyem fel milyen szinuhoz?
Az a baj hogy ez a cipo meg nem az enyem csak kineztem magamnak majd a heten megyek probalni.A ruha az meg aze aki aruljw csak ezzel egyutt fenykepezte le.
Nem veszed fel a ruhát a cipővel és mutatod meg magad benne?
Bocsi, most láttam a többi képedet, szerint így tökéletes, ahogy van! nagyon csini leszel! ;)
Mi a jó ég van azon a ruhán? Fenyőágak díszekkel? :O
A cipő klassz :)
A fekete nadrághoz egy szép fehér blúz illik és mivel zöld a cipő, ami egyébként nagyon csinos, én tennék egy színes vékony selyem sálat lazán a nyakamba, amiben van hasonló zöld is és ha a cipődhöz nincs kis táskád, akkor is jó, mivel színes és lehet benne olyan szín, amilyen a táskád. A füledben is lehet olyan bizsu, ami színben megy a cipődhöz.
További ajánlott fórumok: