Zúzódással illik táppénzre menni? (tudásbázis kérdés)
Pihenj sokat!
Átèrzek! ❤️
Egyébként mentem orvoshoz, kiírt.
A gyógyszertől meg a fél napot átaludtam.
Olvastam a minap, szomorú!
Nekem helyre rakták aztán ki is raktak. Nem fogták bent.
Nem mint a régi naplóm, "úgysem fàjt".
Tudod, hogy szívok azóta is, hogy régen csak kicsit fàjt, de tovàbbcsinàltam? Nem vettem ki szabadnapot. A futásban sem. Buta ötlet volt.
Mikor nagyon lerobbantam, és tüdőgyulladasom lett, az orvosom kifejezetten mondtam, hogy ezzel nem lehet jatjatszani, ezzel tényleg maradni kell az ágyban (tért tudta, hogy amúgy mindenre szarok és megyek.
A zúzódás is betegség. Aki nem hiszi, próbálja ki!
ha nem lennél jogosult táppénzre menni vele, az orvos se írna ki. Ki ír!
Egyetértek, nem lógás. Gondolj bele, hogy ha valaki más kérdezné ugyanezt tőled, mit válaszolnál? Nem ismerlek, de az eddigiek alapján szinte biztos vagyok, hogy másnak azt felelnéd, hogy természetes, hogy maradjon otthon, és csak magaddal vagy ilyen szigorú.
Eltaláltam? :)
Illik vagy sem, néha muszáj.
Te, mint a lógàs nagy hőse, egyszer az életedben megengedhetek magadnak.
Én is voltam "csak zúzódàssal' otthon, mert fél kézzel haszna ehetetlen voltam, vagy mert vàllalhatatlan volt a bevett fejem.
Pihenj, gyógyulj! A munka megvár. Add meg a testednek, amire szüksége van, hogy sokáig szolgálhasson téged.
A legtöbb baleset egy annyira kis jelentéktelen, buta pillanat műve, hogy rettenetesen bosszantó. De ettől még lehet súlyos a következménye.
Akkor tessék pihentetni, pár nap és jobb lesz.
A mentholos krémek is hatásosak. Vagy rozmaring olaj egy kis kókuszolajjal összekeverve és bedörzsölni a fájó testrészt.
Köszönöm!
Akadályozni akadályoz. Végül aludni azért tudtam, szerencsére.
További ajánlott fórumok:
- Tgys-ra vagy táppénzre "érdemes" menni, ha van választási lehetőség?
- Mennyire lehet problémás próbaidő alatt két héten belül egyből táppénzre menni?
- Gyes-en vagyok és várom a második gyermekemet. Szeretnék táppénzre menni, hol intézzem?
- Felmondási idő alatt lehet táppénzre menni?
- Felmondási idő alatt táppénzre el lehet menni?
- 1 év táppénz után mennyit kell dolgozni, hogy újra táppénzre lehessen menni?