Mennyire lehet problémás próbaidő alatt két héten belül egyből táppénzre menni? (tudásbázis)
hú, azért ezt a részét szerencsére nem tapasztaltam.
azt viszont igen -hogy rohadjanak meg- hogy 8 éve egy fillért nem emeltek a fizetésen.
mondjuk lehet, pont ennek az okán nem tapasztalom az ellátásbeli hiányosságokat.
a 80ezres altatásos tükrözéshez még annyit, hogy mivel magáninzézmény, még biopsziánként tizenezret kifizetsz... meg majd a kontrollést is :/
nem jó móka betegnek lenni.
pont minap gondolkodtam el azon, hogy basszus, én még fiatal vagyok ennyi nyavajához!
a kapszula 200-300 ezer ft egyébként :)
80 ezer az ha altatásban kéred.
Kicsit szkeptikus vagyok az EÜ vel kapcsolatban. Elnézést kérek! Majd kiderül mivel fogják csinálni és mennyi ideig, Sajnos a pénztelenség az EÜ ben felül ír mindent. Ettől független kívánom, hogy legyen szerencséd!
Szóval, valahogy úgy néznek ki most a dolgok, hogy akkor valós valami, ha már megtörtént...
ja, úgy igen.
mondjuk nem mintha lett volna rá keret, hogy kifizessem az altatásos tükrözést... de mondjuk azóta nem is voltam, hogy ez szóba került.
most meg kicsit valahol mélyen reménykedem, hogy nem kell majd tükrözni (holnap megyek dokihoz, szóval még cca 24 órát él a remény :))
ehh, ez jó :)
én arra emlékszem a legutolsó tükrözésből, hogy mondtam a dokinak éppen valamelyik élesebb kanyarnál (miután 2 üvöltés között autóversenyhez bírtam hasonlítani a dolgot, és megkértem, legyen kedves a pályán maradni :)), hogy még az is jobb lett volna, ha baseball-ütővel fejbevág, mert akkor se nem kínlódok, se nem vagyok hülye :D
Az már egy nagy öröm volt, ha látták rajtam, hogy nem oké, akkor a doki vissza szívott egy kis levegőt és nem feszített annyira...
Anno mikor utoljára voltam, épp egy EÜ banda jött, megtörni a kínos csendet - pletykálni. A téma, hogy szedtek ki egy kisgyerekből, egy darab fogkefét amit leharapott és lenyelt. Hatalmas élmény volt, ami elvonta a figyelmemet önmagamról :D
én azt gondolom, engem eddig normális orvosokkal hozott össze a sors. amikor mondtam a dokinak, hogy előzőleg, előző orvosnál a vizsgálat végére már nem nagyon hatott a bódítás, akkor mindjárt mondta, hogy majd tolnak mellé valami egyéb cuccot is, ami leszedál.
az már az én egyéni pechem, hogy nem sikerült... és azt viszont mindig is tudtam magamról, hogy alacsony a fájdalomküszöböm.
lehet, hogy ami neked még elviselhető, attól én üvöltök, mint egy sakál (nem tudom, a dormicumtól a jajongás közben inkább heherésztem néha :D)
én is azért írtam, mert voltam már, tudom, milyen. 3x. és nekem ebből 2x fájt bódítás ellenére is.
mondjuk ennek ellenére 2x mentem másnap dolgozni. harmadszor csak azért nem, mert bent feküdtem, terheléseket csináltak másnap.
a bódítás 1-2 óra alatt teljesen kimegy az emberből.
2. alkalommal teljesen tiszta voltam a vizsgálat végére, így azonnal mehettem haza.
További ajánlott fórumok:
- Tgys-ra vagy táppénzre "érdemes" menni, ha van választási lehetőség?
- Tanulási problémás a gyermekem!
- Próbaidő alatt egyből kiléphetek, vagy a felmondási időt le kell dolgozni?
- Ha próbaidő alatt elküldenek veszélyeztetett terhesség miatt táppénzre, akkor felmondhatnak a táppénz ideje alatt?
- Ha valakinek a próbaidő alatt mondanak fel elmehet-e passzív táppénzre utána?
- Próbaidő alatt, ha megszűnik a munkaviszony el lehet menni passzív táppénzre?