Ha próbaidő alatt elküldenek veszélyeztetett terhesség miatt táppénzre, akkor felmondhatnak a táppénz ideje alatt? (tudásbázis)
Ide írhatsz:
És azt jegyezd meg, hogy ilyen komoly kérdésben nem a Hoxán írunk ki kérdést, hanem hiteles forrásból tudakolozunk :)
Ooo nem jutnak el a pedig, mert sok esetben a jogaikkal tisztában lévő anyukák, kismamák kicsinálják a tokuket az ilyen szarhaziaknak! Ne mondj nekik semmit, csak bologass, maga alatt vágja a fát, ha kirug! Tudatlanok mint a sz..R!
Mindjárt küldök egy elérhetőséget, hogy kinek írjál ezzel kapcsolatban.
szia
köszi, igen ez jól hangzik, csakhát vajh ilyen miatt nekiáll valaki pereskedni? Faramuci egy helyzet és ezekkel nem lehet beszélni. Ma kérdeztem a főnököm h mire számíthatok azt mondja nem tudja, elmondták az igazgatónak és majd dönt ill tudjam meg hogy nem leszek e veszélyeztetett...
szia
Igen, tegnap bejelentettem, nyilván nem örültek neki és ma azt mondta a főnököm, hogy majd döntenek :( és hogy tudjam meg h veszélyeztett vagyok e ...
Sziasztok,
Nem tudjátok véletlenül, hogy ha próbaidő alatt elküldenek veszélyeztetett terhesség miatt táppénzre, akkor felmondhatnak a táppénz ideje alatt?
Köszönöm
További ajánlott fórumok:
- Nyaralás veszélyeztetett terhesség miatti táppénz alatt
- Ha már volt egy veszélyeztetett terhesség, számítani lehet rá a következőnél is?
- Egy vetélés után a következő terhesség veszélyeztetett lesz?
- Akad olyan, aki a terhessége alatt volt veszélyeztetve birányhimlővel, valamint átesett rajta? Milyen kezelést kapott?
- Szoptatás veszélyezteti a terhességet?
- Tudja valaki, mit jelent a veszélyeztetett terhesseg angolul? Egyetlen szotarban sem talaltam meg :(