Szoptatás veszélyezteti a terhességet? (tudásbázis)
7 honapot szoptattam terhesen, nem volt ellenjavallata, de nem voltam kicsattano formaban, mire szultem es aztan is szoptattam meg egy evet.
Egyel egeszsegesen es szedj vitaminokat!
Hát nem tudom. Nekem egy spontán vetélésem volt - egyébként mindig erős, kihordott terhességeim - akkor, amikor még szoptattam az egyik kisfiamat. Hogy ezért, vagy nem ezért, azt nem tudom...
De kétségtelenül ismertem olyat, aki szoptatott terhesség mellett.
A szoptatás aktívabb méhtevékenységet okoz, amit vagy bír a terhesség, vagy nem.
Ha valaki mindenképpen babát akar az adott terhességből, azért érdemes ezzel vigyázni.
kisfiam 2 hónapja,a terhességem 7.hónapjában hagyta abba a szopit.
Az orvosom azt mondta, ne válasszam le, hagyjam, hogy magától hagyja el, így nem lesz benne negatív érzelem.
Hát a dokim az nagy szoptatáspárti. :)
Mindenképpen le akarom szoktatni, mert szeretnék egy kis pihenést a melleimnek. :) A kérdés csak az, hogy mikor fog sikerülni. Lassan 16 hónapos lesz a lányunk, szóval már nem létkérdés neki a szopizás.
De kemény leszek, elvégre elvileg én vagyok az erősebb akarat :D
Sziasztok!
Szoptatás mellett (tervezve) összejött a kistesó. Azon gondolkodom, hogy a szoptatás vajon veszélyezteti-e a magzatot? A nagylányomat tervezem elválasztani, csak elég akaratos a hölgyemény és nem fog könnyen menni.
Bár gondolom, ha már egyszer így sikerült összzehozni, talán lesz annyira erős, hogy kapaszkodik bent és nem lesz semmi gond.
További ajánlott fórumok:
- H1N1 oltás - terhesség vagy szoptatás alatt
- Nyaralás veszélyeztetett terhesség miatti táppénz alatt
- Nektek mennyit változott a melletek terhesség/szoptatás alatt?
- Előfordulhat szoptatás közben a terhesség?
- Ha már volt egy veszélyeztetett terhesség, számítani lehet rá a következőnél is?
- Egy vetélés után a következő terhesség veszélyeztetett lesz?