Nektek mennyit változott a melletek terhesség/szoptatás alatt? (beszélgetés)
Tudna valaki mellfeszesítő krémeket ajánlani, amik hatásosak?
Fragolka! Szétnézek a Dm-ben! Mi a neve annak, amit te említettél?
akkor neked sem volt olyan egyszerű....
Én mondtam petinek addig nem adom fel amig egy gyermekem nem lesz volt két elhalásom az elsőnél ő már mondta haggyuk inkább nem akar szenvedni láttni de mondtam nem...voltak nehéz hetek,honapok de minig felálltam és most ha azt mondanák csináld ujra,mert megkapod ugyanigy Lídiát ismét megcsinálnám....
ez ténleg a világ legnagyobb csodája anyának lenni...:-D
Igen pont most a malacoknál mondta zelma ,hogy jöhet a következő abbahagyták a védekezést és terhes is lett...ugy irigykedem:-DD
de örülök:)
5.??? le a kalappal ilyen erős vagy!
már belefáradt szerintem...és anyagilag sem bírják...bár én nem tudom feladnám e valaha ha így lennék...nem tudok ebben nyilatkozni.
Szerencsém van...könnyen teherbe esem!
Nekem is az 5. beülti sikerült ..mond neki ne adja fel...itt van ájrin nem tudom olvasod-e a naploját neki is azt mondták nem lehet addig keresett orvost,hogy most kisbabát vár:-D
Sosem szabad feladni és mindig minden nappal egyre jobban fejlödik az orvos tudomány.
több beültetése volt már nem maradt terhes.
Endometrózisa van...és már műtötték ez miatt többször is...cisztával is.
tudom kicsit könnyen beszélek...nem úgy értettem!
Szorítok ám Nektek!
viszont Te tudod hogy sikerül...csak idő.
Sajnos van egy ismerősöm...nekik totál reménytelen:(((
Igen jo lenne...:)
Már csak azért is,mert amig jártam jo volt ugy értem megszoktam de....most megint ha belegondolok,hogy megint naponta többen megvizsgálnak vért vesznek várakozni ujjabb inekciok..utána leszivás...sikerül-e beültetés áááá kicsit megborzongok..dehát értük mindent:-D
Hát remélem jövöre szeptemberbe felveszik lidit 2,5 évesen oviba és ha igen akkor utána elkezdjük ..kb 2010-2011 eleje...de ugye nekünk lombik babánk lesz probálkozunk de nem jön össze eddig....:(
és lehet megint 2 év lesz mire össze jön.
hááát....nem hiszem...kitöltődik mikor szoptatsz - enyém kő kemény volt sokszor fájt is az elején - aztán visszapuhult:))) ez van...de megéri...ne is foglalkozz vele milyen lesz.
ha nagyon-nagyon zavar még van megoldás...plasztika.
További ajánlott fórumok:
- Hogyan változott a testsúlyod a párod terhessége alatt?
- Mi változott rajtad leginkább terhesség alatt?
- Kinek hogy változott meg az alakja terhesség után?
- Nektek fájt a melletek a terhesség legelején? Illetve mikor kezdett el fájni?
- Hogy változott a tested a terhesség alatt?
- Nagy fogyós lányok! 30-40 kiló után, miként változott a melletek formája, mérete? Mennyire sínylették meg a sok-sok kiló mínuszt?