Mi változott rajtad leginkább terhesség alatt? (beszélgetés)
Én kentem a hasamat és egy icike-picike csík sincs rajta.
Viszont a melleimről valahogy megfeledkeztem:(
Nem voltak rögtön fehérek, még rózsaszínes-lilás állapotban vettük észre. Valószínú valamikor a terhesség végén pattant meg a bőröm.
De ugye ahogy említettem az oldalamon, derekamon lettek, hasamon, mellemen nem. A derekam a hátsó részemen van, azt férjem vette észre, hogy úgy nézek ki mint akit összekarmoltak.
Mellem már előtte is nagy volt, hát még terhesen, hajam, bőröm azóta se volt olyan szép.
Egy "hátrányom" keletkezett csak, az pedig a striák. Érdekesmód nem a hasamon, hanem az oldalamon, derekamon, de rengeteg.
14 éves koromtól szenvedtem a herpeszektől. Sűrűn kijött vagy a számon vagy az orromon. Amikor 22 voltam már annyira gyakori volt hogy mire begyógyult az egyik nagy seb, jött a másik.
Aztán ahogy terhes lettem, elvágták. Azóta egyszer volt csak a számon (tavaly) és most lesz 12 éves a gyerek.
Szóval sokminden változott rajtam is, de ez volt a legjelentősebb. 😊
Sziasztok!
Nekem a bőröm nagyon csikos maradt,mondjuk elég sokat híztam a terhesség alatt. Viszont míg nem szültem meg nem volt egyáltalán pattanásom. Sajna nagyon pattanásos a bőröm,és az vissza is tért. És ami nagy változás lett egy heggel több van rajtam,de ezt büszkén viselem ☺️☺️
Én is pikkelysömörös vagyok. Terhesség alatt teljesen tünetmentes voltam. 1 éves volt mikor újra kijött, de kevesebb.
A hajam nekem is hullik, de terhesség alatt elvékonyodott, azóta újra sok hajam van, van miből hullani.
Mindkettőnél lepukkant az immunrendszerem, az első után folyamatosan beteg voltam. A másodiknál szintén de míg az elsőnél bél és nőgyógyászati gyulladásaim voltak addig a másiknál más jellegű gondok vannak. Bélgondom lett, sokszor gyullad be a belem. Túl vagyok a második után egy köldöksérv műtéten is.
A hajam mindkettőnél bedúsult aztán szűlés után kihult (hormonok)
Mindkettőnél majdnem ott maradtunk a műtőasztalon.
Sajnos, 21 kg-t sikerült felszednem, ami utána lement, de a bőröm striás lett.
Comb, fenék, melltájon. Érdekes, hason nem annyira.
További ajánlott fórumok:
- H1N1 oltás - terhesség vagy szoptatás alatt
- Tapasztalatok a terhesség alatt, a 2. trimesztertől
- Nektek mennyit változott a melletek terhesség/szoptatás alatt?
- Hogyan változott a testsúlyod a párod terhessége alatt?
- Kinek hogy változott meg az alakja terhesség után?
- Hogy változott a tested a terhesség alatt?