Kinek hogy változott meg az alakja terhesség után? (beszélgetés)
Én alapvetően elégedett vagyok a mostani alakommal. Terhesség alatt fogytam 7 kilót, míg hánytam, majd híztam 16ot. Így lettem 70kilósból 78 kilós terhesség végére. Megszültem, egy hétre rá 65 kiló voltam. Szoptatás alatt híztam 10 kilót és most 8 hónap után 69. Szeretnék még fogyni 3 kilót.
Alakom: Melleim hatalmasak, de csüngenek és sok a felesleges bőr rajtuk, hasam a régi, csak csíkosabb, de már halványul. Fenekem feszesebb, combjaim is. Úszógumim van, ami zavar. Még jó, hogy a férjem így is szeret.
Na de tornázok is, lesz ez még jobb is!
leginkább súlyzós edzést - gépekkel. Na meg vissza kéne szokni a szobabringára vagy kinti bringára is:) +séta-ez sok van, lassan remélem kocogni is fogunk:)
Ja, és néha (sajnos csak néha) túra hegyen-völgyön:))
Szülés után kórházból kijőve +7 kg volt rajtam, ami felment a szoptatása alatt +24-re:((
most kb. 9 kg-mal vagyok több, mint terhesség előtt, de hála a folyamatos edzésnek már jobb az alakom, mint előtte:)/bugyis-melltartós fotók alapján/ Bár ezt a jobb alakot is MÉG kb. 25-30 kg zsír fedi:DDD
Én anno szülés után 3 hónappal már kisebb méretű nadrágokat kellett vásároljak, mert nagyon sokat fogytam. Ez nem tudatos fogyókúra volt, csak a sok éjszakázástól, meg fáradtságtól nem volt étvágyam.
Ma, 22 évvel a szülés után is ugyanolyan vékony vagyok, mint egykoron voltam, semmim nem változott meg.
Egy évvel a szülés után már szülés előtti súlyom volt ismét, de az akkori nadrágjaim nekem sem jönnek fel sajna. Combom és a hátsóm picit nagyobb lett, amin persze sporttal lehetne segíteni, de időhiány miatt ez necces...
Egyébként nem olyan nehéz a terhesség alatt felszedett kilókat leadni, de nem szabad drasztikus fogyókúrába kezdeni, mert főleg ha szoptatsz, árthatsz a babának ezzel.
Fokozatosan csakis, inkább sok sétával érdemes próbálkozni!
További ajánlott fórumok:
- Pozitív terhességi teszt után mikor kell/érdemes orvoshoz menni?
- Szerintetek 2 vetélés után és 3 egészséges gyerek mellett normális dolog-e baba után vágyni? Lehet -e segíteni a terhesség megtartását?
- Nektek mennyit változott a melletek terhesség/szoptatás alatt?
- Hogyan változott a testsúlyod a párod terhessége alatt?
- Mi változott rajtad leginkább terhesség alatt?
- Hogy változott a tested a terhesség alatt?