Nagy fogyós lányok! 30-40 kiló után, miként változott a melletek formája, mérete? Mennyire sínylették meg a sok-sok kiló mínuszt? (beszélgetés)
nekem -20 után kisebb lett, ami nem nagy tragédia, mert így is jó méretűnek tartom, de megereszkedett, ez már jobban zavar...most pont ezt a területet célzó gyakorlatokat is igyekszem csinálni, hogy kicsit fentebb menjenek.
:)
Nekem amikor 17 kilótól megszabadultam szép, formás mellem lett. Lánykoromban 85C-s melltartót hordtam, a fogyás végére 85D lett a méretem. Igaz, hogy már nem volt olyan feszes, mint előtte és hónapokig rángatni lehetett rajta a bőrt, de pl. a mellbimbóm visszaállt a normálisnak mondható helyzetébe és melltartó nélkül is normálisan néztem ki.
Utána azért kellett pár hónap, hogy feszesebb is legyen rajta a bőr, de én letettem a mellplasztikáról. Nem csak azért, mert még szeretnék szülni, hanem azért is, mert csúnyának tartom a vágásokat. Persze, ha a fogyi végére nagyon csúnya csüngős melleim lettek volna, akkor biztos, hogy kés alá fekszem, amint lehetséges.
További ajánlott fórumok:
- A világ változott vagy a szülők nevelnek "lazán" gyermeket?!!
- Miben változott a párod azóta amióta elmúlt az udvarlós időszak?
- Barátom belépett egy pártba, most már képviselőjelölt. Amióta politizál, sokat változott a viselkedése. Mit tegyek?
- A nagy atvaltozas - Te hogyan elted meg, mi valtozott miota lefogytal?
- Egy hét alatt 4kilót híztam! Az életmódom nem változott, mitől lehet?
- Nektek mennyit változott a melletek terhesség/szoptatás alatt?