Egy hét alatt 4kilót híztam! Az életmódom nem változott, mitől lehet? (tudásbázis)
ne a kilókkal foglalkozz most-hanem a lelkeddel.
Ha a lelked rendben akkor a kilók leolvadnak.
Látod, itt a baj. Sokan azt hiszik, hogy az eladás majd rajtam múlik, és főleg, hogy sokat fogok eladni. Tudom, hogy szívesen elolvasnád, de sajnos még én se kapok ingyenpéldűnyokat.
Hogy valamit szóljak az eredeti témához is, a felvázolt stresszhelyzetben ismét híztam 3 kilót, pedig még kevesebbet is eszek, mint eddig.:-(((
Ja! Megérzés!
Akkor erre még visszatérünk karácsony után, jó:-DDD
Nagyon jó a könyv egyébként..
tudható a terved?
Nem ismerem, de biztos jó.
Engem a saját hüleségem hajtott mindig. Amit elterveztem, annak előbb-utóbb meg kellett valósulnia. Most is... Talán karácsonyra teljesül egy újabb tervem.
van egy jó könyv-az iróját ne kérdezd, arra már nem emlékszem, még kamasz koromban olvastam.
Az a cime: A domb.
Nos, abból meritettem a kitartást:)
Az érdekes...
Az akaratosság különben jó dolog, ha jóra fordítod. Engem az akaratosságom segített át sok mindenen.
A lelkem... éppen főiskolás voltam, és államvizsga előtt pár hónappal történt. Az évfolyamtársaimnak majd a fele így reagált a stresszre.
Azóta szerencsére leadtam, már csak a maradék 12 kilóval nem tudok, vagy talán nem is akarok mit kezdeni. Ez, azt hiszem, még nem dőlt el.:-))
van valaki/valami ártó dolog a közeledben? vagy bántanak?
(ha nem akarsz ne válaszolj rá-de szerintem a lelked megsérült)
További ajánlott fórumok:
- A világ változott vagy a szülők nevelnek "lazán" gyermeket?!!
- Miben változott a párod azóta amióta elmúlt az udvarlós időszak?
- Barátom belépett egy pártba, most már képviselőjelölt. Amióta politizál, sokat változott a viselkedése. Mit tegyek?
- A nagy atvaltozas - Te hogyan elted meg, mi valtozott miota lefogytal?
- Mennyit változott a természeted, tini korod óta?
- Egy érző apai szív, ami kőszívvé változott