Idősebb férfi? Mennyi szerintetek az elfogadható a korban? (beszélgetős fórum)
Mondhatni ez lenne a tökéletesen racionális megoldás a nők részéről, hiszen fiatal korban még nekik van a nagyobb választási lehetőségük is :).
De azért van pár tényező, ami ez ellen a racionalizmus ellen játszik...
Ahhoz képest èn 30 évesen két hónapja kis hijjan megnyekkentem. Ha nem hiv mentot a ferjem, akkor mar nem itt irogatok...
Szoval nagy hulyeseg abban elni hogy majd a fiatal no egyedul marad..
De bizony, azt vésik a leginkább kőbe - sírkőbe :)
Ha a nő fiatalabb, akkor igen nagy az esély rá, hogy túléli a férjét/párját, hiszen mi férfiak korábban halunk is.
Éppen ezért él több nő Magyarországon, holott születéskor még alacsonyabb a számuk mint a férfiaké.
Alakulok. Tegnap már takarítani is tudtam.. :D
Pénteken doki megint..
Ünnepekre tervek, hogy szülőkhöz megyünk. :)
Ha nagy a korkülönbség két ember között, akkor mi a terv a társ halála utáni időszakra?
Csak racionálisan gondolkozva...
Párom és köztem 12 év van.
3. éve vagyunk együtt.
Csak is az előnyét tapasztalom ♥ :)
Nem volt semmi sértő a kommentedben. :)
Pusztán csak érdekek. Kíváncsiság hajt, hogy ki, mit gondol erről a témáról. Ennyi az egèsz. :)
Drága Zsuzsuka!
Nem megsértve, de ha így jó neked, miért kérdezed? Kit érdekel mások véleménye?
Pontosan!
"Szeretlek, szívem, de szakítanunk kell, két évvel idősebb vagy, mint amit a Hoxások jónak tartanak" -vagy mi???
Igen.
Apukám 18 és fél évvel idősebb...
Ők is nagy harmóniàban èlnek. Felneveltek három gyermeket, most két unokájukban lelik örömüket.😊
Akárki, akármikor feldobhatja...tudnék mit mesélni, mit éltem át két hónapja, 30 évesen. Szóval, legyen annyi elég, hogy két órán múlt, hogy most tudok itt írni..
Én nem gondolok ezekre a nyugdíjas dolgokra. Apum korán lett az, anyum még dolgozik. Mégsem volt ezzel soha bajuk. Mai napig, boldogok. Nálunk szinte minden egyezik. És bizony a rock zene..fanatikusan imádjuk a metalt a Férjemmel. Nincs vita azon, hogy mi szóljon.😁😂
erre nincs szabály, mindenki saját maga érzi, ugyxanis nem biztos, hogy az egykorúak kapcsolata is olyan felhőtlen minden tekintetben
A jövőre nézve pedig aki most halálosan szerelmes az idősebb férfiba, talán 30-40 év mulva is el tudja nézni az esetleges esendőségeit. de az sem 100 %, hogy nem a pár női tagja robban le előbb.
(az idősebb ffinak rengeteg előnye van a fiatal fiúkkal szemben, nem anyagira gondoltam, hanem intellektuálisra )
További ajánlott fórumok:
- Az időskori demencia tényleg csak idősebb korban fordul elő? Fiatalabb (55 éves korban) nem?
- Előfordult már veletek idősebb korban is, hogy rajongtok egy sztárért?
- Férfi és nő közti baráti beszélgetés meddig elfogadható?
- Félrelépés idősebb korban
- Szürkehályog műtét mennyire veszélyes idősebb korban?
- Volt valakinek fogszabályzója idősebb korban(20+ évesen)? mennyire használt?