Férfi és nő közti baráti beszélgetés meddig elfogadható? (beszélgetés)
Nekem van egy 10 éve tartó barátságom egy fiúval, mondhatni együtt nőttünk fel. (mindketten 24 évesek vagyunk)
Semmi nem volt köztünk, mindent megbeszélünk. Én hiszek a férfi-nő közt lévő barátságban.
Viszont a nő-nő köztiben már nem igazán.
Ők vagy irigyek voltak rám, vagy rámászott a gimis nagy szerelmemre(akivel 3 évig alkottunk egy párt) vagy egyszerűen megunt, mert nem fűződött érdeke ahhoz, hogy a barátom legyen.
A fent említett srác ott volt mellettem mindig, ha vigasztalnia kellett,mert v.ki összetörte a szívem, ha nem sikerült egy zh, vagy ha rossz napom volt.
Nőies vagyok, de jobban érdekel egy autó, mint a plázába járás, mani-pedikűr meg aztán olyan távol áll tőlem,mint Makó Jeruzsálemtől, szóval mindent megbeszéltünk.:)
Férfi és nő közti baráti beszélgetés meddig elfogadható?
Ameddig az baráti beszélgetés marad.
Bevallom az utolsó mondatodat nem értem.. A tények adottak: babát vársz, de a pasid mással flörtöl közben (nem csalt még meg, de sajnos az a következő lépés) Milyen pszichológiai háttér az, ami neked ezeket az eseményeket más megvilágításba helyezheti?
Te most nyilván egy érzelmi hullámvasúton ülsz, amikor mindent fokozottabban reagálsz le.. talán ne agyalj ezen, hanem próbálj a jövőtökre koncentrálni, mert ha egyedül is meg tudod oldani, a dilemmád okafogyott... ha meg nem, akkor vagy tűrsz, vagy véget vetsz ennek.
Kár a pszichológián agyalni.. itt az nem ad választ semmire.
A feleseg/ferj hataraig, amikor mar feltekenyseg van a dologban akkor vege - nem a baratsagnak, hanem a hazasok normal kapcsolatanak.
Akarhany forumot inditasz errol, mindig ide fogsz kilyukadni.
Elveszett a bizalmad, o nem tesz azert, hogy visszaszerezze.... Ebbol igy milyen jovo bontakozik ki?
Sajnalom, de ezt csak ti tudjatok megoldani, mi nem.
Azt is hallottam mar,:
az utcan kapod meg az etvagyat, de hazamegyunk ebedelni.
De nem szabad megallni es enni az ettermekben...
beszelni mindenrol lehet, csak tenni nem.
"mindent a szajnak, semmit a keznek"
Boritsd mar ki a bilit!
Ne ragodj, hanem tett tisztaba a dolgokat.
Mondd ki, mondd el, mit erzel, mi faj, mi nem tetszik, mit szeretnel es mit nem.
A te esetedben megcsalásnak számít.Sajnálom ,hogy a nem tiszteli az érzéseidet.
Tetszik,nem tetszik adj neki ultimátumot,mert bekattansz és a pici gyermek is kárát látja ennek.
Nagyon rakattantal erre a flort temara.
Meg mindig nem oldodott meg a problemad?
További ajánlott fórumok:
- Teltebb nők, avagy pár kilo felesleg elfogadhatatlan?
- Mondjatok már valami jó, és elfogadható indokot, amit holnap tudnék mondani a főnökömnek, amiért nem tudok bemenni.. nincs kedvem, köszönöm!
- Milyen ésszerű, elfogadható magyarázat lehet arra, ha valaki úgy bukik meg államvizsgán, hogy minden tételt megtanult?
- Idősebb férfi? Mennyi szerintetek az elfogadható a korban?
- Férfi és nő közti barátság
- Egerben tudtok jó éttermet ajánlani elfogadható áron?