Egerben tudtok jó éttermet ajánlani elfogadható áron? (tudásbázis kérdés)
Persze magyar pizza a tehén gyümölcseivel! ;)
Nem, úgy értettem, hogy az olasz étterem az olasz kaját csinál, sós paradicsomleves, ezerféle tészta és igazi pizza és legalább egy csáózó szakács; szerintem az Elefánt meg a Francesco is igencsak távol állt az igazi (!) olasz étteremtől. De nem kötözködésből mondtam, csak mert annyira megijedtél attól, hogy "olasz"! :)
neeem?? Mert mediterrán?
A pizzát azért ugye nem Árpád apánk hozta magával?
Ez volt a Szantofer régen. A Bródy Sándor utcában, ahogy a buszállomástól lebattyogsz a lépcsősoron, jobboldalt, a Széchenyi utcához közel.
A mozi felé eső bejárata volt az étterem, a másik oldala volt egy kis söntés, ahol csak italok voltak, de ott leülni nem lehetett.
Az éttermi ital-árak nem voltak túl alacsonyak, így nem voltak csak ivós vendégek sem, nem züllött le a hely.
Én is ezt az éttermet akartam ajánlani.
1x voltam ott,de a hangulat,az ételek,a kiszolgálás ..mind-mind nagyon szuper volt.
Excalibur Lovagi Étterem
Van honlapjuk, az étlap is fent van, árakkal.
Nyammm....
Kigugliztam, így már emlékszem is.
Jóbarát volt az előző neve, kimondottan a diákok és más kevés pénzűek jártak oda, mert fél adagot is lehetett kérni a legtöbb ételből, fel volt tüntetve az étlapon.
Iszonyat gyors volt a kiszolgálás, télen még éppen levetted a kabátot, le se ültél, már ott volt a pincér. És mindig figyeltek, gyors volt a teríték-csere, ahogy végeztél egy fogással, hozták a másodikat. Fizetésre szbintén nem kellett várni, de ha még beszélgetni akartál, békén hagytak. A Jóbarátot nagyon szerettem.
Nem, magyar volt, nem olasz.
Olasz helyre be se megyek.
Régen nem ez volt a neve, most nem ugrik be.
De 20 perc alatt meg tudtál ebédelni, ha siettél. És ez a gyors kiszolgálás miatt volt. Hata.mas adagok voltak, és szó nélkül becsomagolták, amit nem bírtál megenni.
Mi mindig a Szantoferben lyukadunk ki végül, legyen az ebéd vagy vacsora IMÁDOM!
További ajánlott fórumok:
- Kókuszos parfümöt keresek, elfogadható áron. Tudtok segíteni?
- Tudtok jó éttermet a Budai Várban, a Dísz tér közelében?
- Fonyódra készülünk nyaralni, szupi éttermet tudtok-e ajánlani?
- Szentendrei Skanzen közelében jó éttermet tudtok?
- Pécsen vagy környékén tudtok ajánlani szállást elfogadható áron?
- Tudtok Pesten vagy Budán paintball pályát ami jó és elfogadható az ár?