Félrelépés idősebb korban (beszélgetős fórum)
Nem a penzrol szol, de ez is benne van.
Nem tudom tetleneul nezni, hogy azert a penzert amiert a szuleim dolgoztak szinte egesz eletukben egy ilyen no miatt vesszen el.
Sehogy... A megcsalásról csak egy példa....
Ifjú házasok nászúton. Egy nő megtudta, hogy az ifjú feleség hol tartózkodik, de azt nem, hogy férjhez ment... Szóval felhívja és közli vele, hogy a férje éppen x helyen van a szeretőjével, azaz a férjével... A feleség közölte, hogy igen tudom, éppen itt fekszik mellettem, mert nászúton vagyunk...
Egy falu mindent tud... Azt is, ami meg se történt.
Januarban teljesen veletlenul tudtuk meg, hogy apanknak , akinek komoly alkoholproblemai es is vannak, szeretoje van.
Errol a norol mivel szemelyesen ismerem, eleg tudni, hogy hazas, de a ferjetol aki mellesleg sulyos beteg, kulon el, elettarsi kapcsolatban el egy masik ferfival, hatalmas tartozasai vannak, es mindekozben kapcsolata van legalabb meg 2 masikkal.
Szoval minden arra utal hogy csak a szuleim sporolt penzere hajt, (apank ugy tudja hogy agydaganata van es kezelesre kell a penz), de a gyerekei es a testvere semmit sem tudnak az allitolagos "betegsegerol".
probaltuk csaladon belul lerendezni a dolgot es meggyozni hogy hagyjon fel ezzel a kapcsolattal, de semmire sem mentunk, idovel elkezdtunk hatni a masik felre is, de sikertelenul.
mivel nekem ket pici gyerekeim van, egy haztartasban elunk, felek, hogy a gyerekek erkolcsei banjak majd.
mind a mai napig talalkozgatnak, es mivel kis faluban elunk, errol mindenki tud, es eleg kellemetlen a helyzet igy....
Van valakinek valami otlete hogy allithatnank meg oket?
További ajánlott fórumok:
- Az időskori demencia tényleg csak idősebb korban fordul elő? Fiatalabb (55 éves korban) nem?
- Idősebb férfi? Mennyi szerintetek az elfogadható a korban?
- Előfordult már veletek idősebb korban is, hogy rajongtok egy sztárért?
- Szürkehályog műtét mennyire veszélyes idősebb korban?
- Volt valakinek fogszabályzója idősebb korban(20+ évesen)? mennyire használt?
- Csavarozós (fúziós) gerincműtét idősebb (60+) korban