Hol lehet venni besafe gyereküléshez/hordozóhoz isofix talpat? (tudásbázis)
szia!
vettünk egy roomstert, és direkt kértem bele isofixet. ez a kocsi formájában különleges, meg a hordozó is ugye, és hiába van isofix, ebbe az autóba ez a talp nem jó, mert az ülés lap a rászerelt dologgal olyan hülye szöget zár be, hogy a hordozó majd "pofára"esik, mert az ülés lap sem olyan "sima".
de megoldva: maxi cosi cabrio és annak az isofixe érkezik, és vissza cserélik.
hát lányok, ha aktuális lesz valakinek:
a gyárból most rendeltek meg 10 darab isofixet, a magyar forgalmazó. 2-3 héten belül lesz, az árát még nem tudni, de sajnos a mi kocsinkba nem jó:-(
igy megyek a bababoltba, és becserélem maxi cosira...
hát nem tudom, de most feladom. lemegyek majd a boltba, hogy k...ják be. de már egész nap ezzel foglalkozom, meguntam.
azért köszi a tippeket.
ha közben valaki hall róla, irjon.
sziasztok!
Hát,ez nem hangzik túl jól...
Nem tudjátok visszacserélni másikra?
köszi lányok. ahol ülést kapni, (brendon, kenguru, sima bababolt, nem adnak,) a forgalmazó meg csak üléssel együtt. a google-be ezer variációval ráment a napom, fogalmam sincs.
nektek van?
minimano.hu? ott vettük a gyerekülést
De a kenguruban is láttam besafe üléseket
sziasztok, aki tud infót erről, légyszi segitsen,
mert vettünk egy baba hordozót, nagyon szuper, de alg lehet hozzá kapni valamit, mert még új.
skandináv tipus, a neve: besafe izi sleep 0-13 kg ig.
direkt azért vettük, hogy az autónkba isofix-el köthessük be.
köszi.
További ajánlott fórumok:
- Maxi cosi priori fix, vagy besafe izi comfort isofixes gyerekülést vegyek, 9-18 kg ig kategóriában?
- Kinek milyen biztonsági gyerekülése van? Szerintetek melyik a legjobb?
- Beköthető-e gyerekülés menetiránnyal szemben az anyósülésre?
- Biciklire szerelhető gyerekülés
- Milyen biztonsági gyerekülést használtok 9 kilótól? Meg vagytok elégedve vele?
- Van-e valakinek tapasztalata BeSafe Izi Combi Isofix típusú üléssel kapcsolatban?