Biciklire szerelhető gyerekülés (beszélgetős fórum)
Sziasztok!
Hány éves korig,súlyig,magasságig kell a kerékpárra gyerekülés?meddig kötelező?Sehol nem találok erre utaló infót!
Hali G,
én tizenegy hónaposan tettem fel a fiam a biciklire. Végignéztem minden lehetőséget. Jó sokat vaciláltam, de az előre szerelhető mellett voksoltam. Ott látom mi történik vele, nem kell forgolódni. És bár drága volt, de akkor is kifizettem érte a pénzt, mert ha egyszer felpakolom a babit a biciklire, akkor az ott legyen nekem tuti biztonságos.. annyi, hogy ne legyen a kormányra szerelhető, mert az nulla stabilitású..mi külföldön vettük és weeride-nak hívják. hátulra csak nagyobb gyerkőcöt tennék, mert vele már könnyebb "együttműködni"... bár ha már nagyobb, akkor úgyis a sajátján akar majd jönni.. remélem segítettem. Virág
SZiasztok!
Régen jártatok erre, de hátha tud valaki segíteni. Most 6 hós a babám, 10-11 hónapos korába szeretnénk menni nyaralni, de egy kis biciklitúrával összekötve. Eddig utánfutót akartam venni, de mivel annak a háttámláját nem lehet állítani, így elvetettem az ötletet.
Van egy adapterrel a nyereg alá szerelhető ülésünk, de nem dönthető, és a nagynál is baj volt, mikor elaludt benne, nyeklett össze, vissza.
Van tapasztalatotok a dönthető ülésről? Érdemes venni? Elég sokat kerekezünk, és hosszabb utakra is, így a nagylány is sokszor bealudt az ülésben.
Szia!
Ez az ülés is körbeöleli a gyereket. Oldalt a karfa a hónaaljáig ér. Szerintem elég biztonságos. Főleg, hogy déluán ki is próbáltuk...
Én már ahogyan tudott ülni beleraktam,de figyeltem hogy kényelmesen üljön.Mondjuk én télen raktam bele elősször,overálban,az jól kipárnázta:)
A kicsi többnyire elöl ült nekem,ott pedig kényelmes volt,körbeölelte egy kar szerü rész.Tehát bátran bele lehet tenni szerintem .
Ha van csomagtartód,akkor olcsóbb és szerintem stabilabb is a csomagtartóra szerelhető,viszont nincs tapasztalatom a vázasban,szóval egyértelmü választ nem tudok:(
Én 20és 23kilós gyerkőcöt viszek benne és még fogok pár évig.
Mi most kaptunk Polisportos ülést. Állítható háttámla, állítható lábtartó, és a távolság is állítható. (14000 forint egyébként. Ilyen kategóriában ez a legolcsóbb.)
Nekem az a kérdésem, ha már tud stabilan ülni a baba, akkor lehet vinni benne? Ugye, járni még nem tud, de erre vannak a bevásárlókocsik...
Köszönöm a tippeket.Tehát akkor eddig:Könnyű önsúly,állitható lábtartó,több pontos biztonsági öv...
Még nincs 2 éves a lányom.Keresgettem a neten,de elég jó árban vannak amiket néztem.Kicsit durva,hogy akár 23 ezer ft-ot sem szégyellenek elkérni egy ilyenért.Pedig nem sokkal extrább mint a a 6-7 ezres kategória.
Azt hiszem az a legjobb,ha bicóstúl belépek egy sportboltba,aztán meglátjuk.....
További ajánlott fórumok:
- Maxi cosi priori fix, vagy besafe izi comfort isofixes gyerekülést vegyek, 9-18 kg ig kategóriában?
- Kinek milyen biztonsági gyerekülése van? Szerintetek melyik a legjobb?
- Beköthető-e gyerekülés menetiránnyal szemben az anyósülésre?
- Ha nincs valakinek világítása a biciklire, akkor mennyi büntetésre számíthat?
- A kisfiamnak akarok egy klassz biciklire szerelhető ülést venni. Milyen lenne jó?
- Bicikli csomagtartóra szerelhető gyerekülést keresek. Tudtok ebben segíteni?