Főoldal » Receptek » Tésztafélék receptjei » Hokkaido kalács recept

Hokkaido kalács recept

Elkészítési idő 40 perc

A Hokkaido kalács hozzávalói:
2dl tejszín
2dl tej
1 tojás
csipet só
2 evőkanál tejpor
3 evőkanál cukor
50 dkg liszt
10dkg kenyérliszt
3dkg élesztő


A Hokkaido kalács elkészítési módja:
Ez a legegyszerűbb és lagfinomabb kalács amit valaha ettem. Kenyérsütőbe pakolom a hozzávalókat és dagasztás programra teszem.Ez a program meg is keleszti.Ha kivettem 2 részre osztom, majd jól kinyújtom és feltejerem. Kisebb kenyérformába sütöpapírt teszek és egymás mellé teszem a tésztát.180fokon kb:40perc alatt arynbarnára sütöm..Bármivel lehet enni.Jó sós és édes hozzávalóval is... Jó étvágyat!!!!

Ha a teteje nagyon barnulni kezd fóliát teszek rá!


Kategória: Tésztafélék receptjei


A hokkaido kalács elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook