Csípős krémsajt tésztára recept
A Csípős krémsajt tésztára hozzávalói:10 dkg natúr krémsajt
10 dkg csípőspaprikás krémsajt
2 dl tej
őrölt fekete bors
1 kk vágott zöldpetrezselyem
2 cikk fokhagyma
só
400g tészta
A Csípős krémsajt tésztára elkészítési módja:
A tejet felforralom és belekeverem a krémsajtokat, a zúzott fokhagymát, sózom, borsozom és beleszórom a zöldpetrezselymet. Pár percig kevergetve főzöm. Kifőtt tésztára teszem.
Legjobb szarvacska tésztával.
Kategória: Tésztafélék receptjei
A receptet beküldte: cirmesitompika, 2010. aug. 5. 14:01
A csípős krémsajt tésztára elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.