Hogyan lehet a leggyorsabban lefogyni? (beszélgetős fórum)
Szia! Hát akkor sok kitartást kívánok! A futás egy nagyon klassz sport. Én régebben utáltam, és nem értettem, hogy ki az a hülye, aki fut. :-) Aztán az edzőteremben elkezdtem gépen futni, majd rendesen, utcán is.
Egyfelől nagyon jó zsírégető, másfelől nagyon nagy állóképességet ad. Meg persze szuper közérzetet. :-)
Szia! Huu nagyon érdekelne!! :)
Megtudjuk beszélni privibe?
Szóval először is jó reggelt!Képzeljétek már 4 nap este futok.Nem sokat sajnos mert haza kell érnem a fürdetésre,de miután adtam vacsit a fiamnak kimegyek és futok egy kört itt a házak körül.Most már az sem érdekel ha nem látszódik,de sokkal jobb lett a közérzetem és lehet hogy inkább ez volt a fő ok.
Az hogy esetleg egy két hónap múlva már látszik is vmi,az csak hab a tortán.Reggelire bedobok egy tejeskávét sajna többre nincs is időm,aztán ebéd rendesen,napközben ha van akkor gyümölcsöt kajálok a picurral,és este ugye vacsora.Akkor sem erőltetem meg magam,épphogy bekapok vmit,de mégis legyen a hasamban vmi.Remélem hatásos lesz.Ha pedig apa végre lefoglalná a fiát akkor tudnám azt a bizonyos pilátest is csinálni,csak mint említettem ha a gyerek a nyakamban van igen nehéz :)
:-D De mire észrevettem, hogy ez egy női fórum! :-D
Amúgy úgy, hogy amikor szoktam le a cigiről, kerestem fórumokat, és véletlenül itt kötöttem ki. De akkor még nem esett le, hogy ez egy női fórum, csak az tűnt fel, hogy milyen sok nő akar leszokni, pasi meg milyen kevés! :-D
Igen, illetve mindenki nagyon gyors eredményt vár, miközben a látványos változáshoz hónapok kellenek.
Szóval mentális kitartás is kell, nem "csak" fizikai.
Sziasztok.
na ezzel egyetértek...mármint hogymindenkinek más jön be.
Én tavaly államvizsgakor lefogytam 2,5 hét alatt 7 kilót(65-ből 58-ra), úgy hogy nem ettem, és azóta visszajött kb 2. Amúgy meg az alkoholról is tudom hogy hízlal, de amikor este elmegyünk valahova és megiszunk pár sört én reggelre mindig kevesebb vagyok, és a hasam is laposabb.
Járok edzeni, heti min. 1 szer.
Nekem ez jött be.
Amúgy szerintem a fogyókúra is olyan, hogy mindenkinek más jön be, mindenki másra esküszik.
A hangsúy szerintem a fokozatosságon és a kitartáson van.
Sziasztok!
Szeretném megosztani veletek, hogy én mit teszek. Vettem egy izzasztó nacit, ami térdtől kb. derékig ér, utánna mellig még felrakom az izzasztó övemet. Mióta ezzel tornázok a narancsbőröm gyönyörűen tűnik el, meg a zsír is a fenekemről, és combjaimról. Nálam is a szobabicaj a nyerő. Szombat vasárnap azon edzek egy órát. Hétköznap meg különféle kardió és erősítő edzések.
Nekem is ez a véleményem!!!
Én most életmódot váltottam (szép fokozatosan) és fogytam másfél hónap 5kg! Pedig nem is akartam fogyni, csak egészségesen élni!
Úgyhogy figyelem, hogy mit eszek-iszok....
Már csak a tornát kéne beiktatni!! :)
Sziasztok!
A búzafű léről most irtam a fórumon, fogyásra az is nagyon jó és nem drasztikus, csak kevesen tudnak róla ...
Meg ugye az ilyen hirtelen fogyásoknál szokott az lenni, hogy az ember lead 10 kilót, és rá egy-két hónapra felszed 20-at.
Szóval csak ésszel!
:-D
A bringázás mondjuk elég jó combra meg vádlira, az tény.
Amúgy szerintem mindegy mit, csak sport legyen.
Gyorsan lefogyni nagy butaság. Eredmányesen inkább hosszabb idő alatt, tudatosan, és TELJES ÉLETMÓD-VÁLTÁSSAL lehet lefogyni.
Ebbe beletartozik az étkezési szokásaink megváltoztatása (hogy mit eszünk, mikor és mennyit), a sportolás, stb.
Akkor rosszul írtam!! :) Ha annyira r*szeg vagyok akkor már előfordult!! De az kb 3-5 havonta egyszer van (vagy még ritkábban)
De akkor is csak egy szál!
De rendszeresen dohányozni soha nem tudnék!!! És erre tudom mondani, hogy soha!!! Illetve a kávéra is! Na azt sem fogok!! Soha nem ittam még egy kortyot se, nagyon nem bírom még a szagát se!! :S
Jó annak aki tud futni, nekem soha nem ment!! Nem bírom! Pedig mikor régebben aerobicoztam, atlétikáztam én akkor se bírtam!! :S Tesi órán is a 12percesnél minden bajon volt! Lehet nincs elég akaraterőm :)
Szia!
Örülök hogy babát vársz. Ennél nagyobb öröm kevés van. Nekem 2 gyermekem van,(8 és 6 évesek). Visszatérve a cigire tegnap volt az első nap, hogy nagyon hosszú idő után nem gyújtottam rá. Most nagyon nehéz, már a tapaszt is felragasztottam, hátha könnyebb lesz. Minden gondolatom az, és félek nem lesz elég erőm.
További ajánlott fórumok:
- Hogyan lehet alig használt bútort a lehető leggyorsabban eladni?
- Hogyan lehet a seb varrasodását a leggyorsabban eltüntetni?
- Hogyan lehet nagy mennyiségű anyagokat a legegyszerűbben, leggyorsabban, a legnagyobb hatékonysággal megtanulni?
- Hogyan lehet eljutni a leggyorsabban és legkönnyebben Érdről a Puskás Stadionhoz?
- Hogyan lehet a beszürkült pólóból leggyorsabban fehéret csinálni?
- Hogyan lehet leggyorsabban hasról fogyni?