Hogyan lehet eljutni a leggyorsabban és legkönnyebben Érdről a Puskás Stadionhoz? (tudásbázis kérdés)
Nagyon rossz a parkolási helyzet, nincs parkolóhely, vagy fizetős.
Nem beszélve a közlekedésről, araszolhatsz órákat a dugóban.
Helikopter? Esetleg motor?
Sajnálom, de ez jutott eszembe, mert olyan szépen leírták a többiek, a legegyszerűbb megoldást.
Nem olyan szörnyű ám!
Én két évig havonta 30X utaztam úgy, hogy 3-as metró, 2-es metró, 61-es villamos + busz 7 megálló ... Tehát 3 átszállás, másfél óra egy út, oda - vissza három. Ki lehet bírni, főleg, hogy az átszállásnál max. 2 percet kell várnod.
A buszon (én Érdről azzal mennék inkább) meg a 25 perc alatt lehet olvasni:)
Koszi mindenkinek.
Ezt 15x kellene megtenni, reggel es este is (tehat 30x). Ugy latom, nem ezek lesznek a megoldasok :(
Én Kelenföldről a 4-es metróval elmennék a Keletiig, onnan 2-es metróval egy megálló a Stadionok.
Kb. 3/4 óra.
(de lehet, hogy rosszul gondolom)
Érdről a Puskás-stadionhoz?
Nem nehéz.
Vonattal a Déli pályaudvarig,onnan pedig Metró2 a Stadionok megállóig.
Mindent összevéve kb. másfél óra. Tartalékidővel együtt.
Remélem, segítettem.
Sziasztok!
Ha valaki ismeri Pestet, mint a tenyeret, kerem, segitsen!
Hogyan lehet eljutni a leggyorsabban es legkonnyebben Erdrol a Puskas stadionhoz? Sajna a vonatot nezve eleg hosszu es bonyolult az ut, kocsi pedig nem all rendelkezesre!
Koszonm szepen!
További ajánlott fórumok:
- Melyik a leggyorsabb eredményt hozó mozgás forma?
- Budapest Népligetből hogyan lehet a legkönnyebben eljutni a Budai MÁV kórházig?
- A Keleti pályaudvarról hogyan lehet eljutni a repülőtérre a legkönnyebben?
- Budapesten a Népligeti távolsági buszmegállótól, hogy tudok eljutni legkönnyebben a Ferihegyi reptérre?
- Londonban a nevezetességekhez hogyan lehet eljutni a legkönnyebben?Tud valaki segíteni, hogyan lehet legegyszerűbben tájékozódni?
- A Déliből a Budai Várba hogy lehet legkönnyebben eljutni?