Budapest Népligetből hogyan lehet a legkönnyebben eljutni a Budai MÁV kórházig? (tudásbázis)
Szia!
Én is tudok egy oldalt....talán ennek is hasznát veheted valamikor.
Ez egész Mo.-ra kiterjedő útvonalterv.
oké látom megnézetd)))))))))))))))))))
akkor msot már érted miért adtam meg ezt az oldalt)))
NEEEEEEEEEEEEEEEM
ez bkv (budapesti közlekedési vállalat) útvonaltervezője, vagyis , hogy hogy jutsz el busszal,metróval, trolival , villamossal és kisföldalattival...;O)
Köszi szépen,de ez sajnos csak autóval ad tájékoztatást!Már ezerszer próbáltam több helyen és nem adott ki mást!
Ezért írtam ki fórumra,az mégis csak biztos aki ott lakik a környéken vagy ott dolgozik mint Andrea!
Köszönöm Neked is a segítséget!:-))))
Szia,
van egy olyan oldal a neten, hogy [link] ezen meg tudod tervezni az útvonaladat, ha tudod, ogy honnan hová szeretnél menni....
Nem azt írom, hogy mások nem helyes útvonalat mondtak, de lehet ez is segít ill máskor hasznát is veszed;O)
Oké,leírtam és köszönöm Nektek a segítséget!:-))))
Hálás vagyok érte!
Jaj,de jó nagyon szépen köszönöm olyan jó,hogy segítettél mert nem vagyunk jártasak és nem akarnánk gyerekkel kavarogni,keresni!
Köszönöm szépen a segítséget!
Oké vágom, ezt elnéztem, bocsi.
Akkor sajna igy nem tudtam segíteni.
Szia!
Népligettől 3-as metróval a deák térig, onnan 2-es metróval a keletiig, és 30-as busszal a podmaniczki utcáig.Ott leszállsz és már ott is vagy
Olyan kérdésem lenne,hogy Budapest Népligetből hogyan lehet a legkönnyebben egyszerűen eljutni a Budai MÁV kórházig!Mivel közelíthető meg!
Kérlek csak az írjon aki jártas ebben!
Előre is köszönöm nagyon fontos lenne,beteg kislánnyal kellene eljutni!
További ajánlott fórumok:
- Melyik pózban megy el legkönnyebben egy férfi?
- Szerintetek melyik a legegyszerűbb és legkönnyebben tanulható idegen nyelv?
- Hogy kell tartárt csinálni? (De 1félét mondjatok légyszi - ja és a legkönnyebbet) :-)
- Hogyan tudom a legkönnyebben túlélni, hogy egyedül vagyok, és magányosnak érzem magam?
- Nulláról indulva melyik a legkönnyebben tanulható nyelv?
- Autóval Budapest Pestimréről hogyan lehet a legkönnyebben kijutni a Déli pályaudvarhoz?