Nulláról indulva melyik a legkönnyebben tanulható nyelv? (beszélgetős fórum)
Dehogy pörögtem fel :DDD Nyugi-nyugi!!!
Csak leírtad valakinek, nem nehéz a francia nyelv...mert neked könnyű :))
Azért mert neked az, nem biztos, hogy másnak is.
Egyébként felőlem mindenki azt tanul amit akar, vagy tud.
Az olaszt ajanlom, en beszelek olaszul, spanyolul , nemetul es valamennyit franciaul, de az olasz volt a legkonyebb.
Ha viszont azt nezzuk mivel tudnal a legjobban elhelyezkedi akkor nemetre, oroszra, esetleg kinai-ra voksolnek.
Szerintem nagyon számít a motiváció. Miért akarsz idegen nyelvet tanulni?
Nyelvvizsgára mész, vagy esetleg csak társalgási szinten akarod elsajátítani? Szóval ha tiszta az ok, akkor könnyen rátalál mindenki arra a nyelvre ami számára könnyen tanulható lesz! Szerintem. Én először beszéltem angolul kb. alapfokon, aztán úgy alakult, hogy a spanyolt sajátítottam el, most viszont az angol olyan primitívnek tűnik a spanyolhoz képest, hogy hihetetlen.
ha nincs hozzá érzéked, egyik sem könnyű, ha van akkor meg mindegy, a lényeg h tetsszen (<- hozzáteszem, nem tudom hogy kell ezt magyarul leírni :-D), akkor könnyen megtanulsz bármilyen nyelven, na és a szorgalom nem árt, sőt...
Nekem van érzékem a nyelvekhez, de szorgalmam nincs, beszélek angolul, olaszul, franciául, és pár szó erejéig japánul és lengyelül, viszont mivel szorgalmam nincs, ezért megette a fene az egészet. :-S
Ha már van nyelvvizsgád akkor gyakorlatilag mindegy. Olyat válassz ami tetszik és amit meglátásod szerint a jövőben a leginkább fogsz tudni használni.
Ismerősömnek felsőfokú angol és francia nyelvvizsgája, jól is beszéli mind a két nyelvet. Kapkodnak utána a munkáltatók.
Ez egy nyílvános fórum, ahol beszélgetünk és elmondjuk a véleményünket,mi a problémád??Teljesen normálisan írtam, ahogy más azt xy a nehéz vagy könnyű, szerintem a francia nem nehéz,ennyi ! Ne pörögj feleslegesen!
Mindenkinek más a tapasztalata, véleménye.
Köszönöm nem kérek (tőled) választ! ;)
Szia Zsó!
Azért mert Neked könnyű, ne vedd készpénznek, hogy másnak is az.
Lehet nekem nagyon jól megy a matek, fizika, mást meg a hideg ráz tőle.
Tehát fogadd el és más is fogadja el, mindenkinek más a könnyű :) Mindenkinek magának kellene eldönteni mit szeretne és azon belül mit tud könnyen (könnyebben) elsajátítani.
Nekünk, magyaroknak szinte teljesen mindegy.
Viszont egyénenként más az, ami közel áll hozzánk. Szerintem ezzel kellene kezdeni. Persze azért befolyásol bennünket, hogy merre akarunk "elpályázni", élni, és/vagy dolgozni.
Angol után a német és a francia nagyon nehéz. Sőt a francia első nyelvnek se semmi. Szerintem a spanyol szebb, mint az olasz. Én németet tanultam először így könnyű az angol is meg a spanyol is. Szerintem ezt próbáld meg. Munkahelyen is érdekesebb, mint a snassz angol, német. Bár azt tanuld, amelyik neked szimpatikus, mert az könnyebb lesz. :)
Sok sikert hozzá! :)