Hogy tudnám 14 hónapos kislányomat cici nélkül elaltatni? (tudásbázis)
Nagyon köszönöm mindenkinek a hozzászólást!
Egyáltalán nem fárasztó nekem, sőt már alig várom , hogy jöjjön a szopizás ideje, csak azt szerettem volna megtanítani, hogy magától elaludjon.
Akkor még várok 1 évet(ha lesz tejem), és akkor megpróbálom megbeszélni vele...;))
Én azt tudom csak mondani, hogy nagyon hamar felnő majd a kicsi, sokan nem tudnak szoptatni, Neked sikerült és még mindig szopik. Ne vedd el még Tőle/tek ezt az örömöt. Nekem a nagy 2,5 évig , a középső 20 hónapig, a legkisebb még 21 hónaposan is szopik. (éjjel is felébredt többször is, csak 1 hete makacsoltam meg magam és így csak 1 alkalomra csökkent az ébredése).
Tényleg csak pár másodperc az élet, bármikor elveszíthetjük egymást, örülj ennek a meghittségnek és MINDEN alkalommal jól jegyezd meg a pillanatot.
Megértelek,mert én a kisfiamat csak 2 évesen tudtam leszoktatni arról,hogy cicin aludjon el,azután még 2 és fél éves koráig szopott.
Szívfájdalommal tudod leszoktatni,mert az anya szíve "megszakad",amikor sírni hallja a gyerekét...
Pár nap az egész,szerintem nem kellenek hozzá hetek.Sok sikert!
Az a helyzet, hogy elalvás előtt mindig szopik és utána elalszik mellettem.
Átteszem az ágyába, és nagyon jót alszik akár délután, akár este...reggelig.
Mindig mosolyogva, gügyögve, kipihenten ébred!
2 éves koráig vagy tovább szeretném szoptatni, de szeretném megtanítani, hogy egyedül elaludjon.
További ajánlott fórumok:
- Hogyan tudnám este 10nél előbb elaltatni 5 hónapos babámat?
- A kislányom most ment első osztályba. 21 fős az osztálylétszám és az első nap padtárs nélkül maradt. Mi a teendő ilyenkor, mivel biztassam
- Hogyan tudnám bilizésre szoktatni kislányomat?
- Kislányom 10 hónapos és csak cicivel tud elaludni! Hogyan tudnám erröl leszoktatni?
- Kislányom 14 hónapos, és nagyon cumizik, szinte születése óta!(Sajnos)Hogyan tudnám leszoktatni róla?
- 2 éves kislányomat napok óta nehezen tudom elaltatni, állandóan csak játszana. Ti, hogy csináljátok?