Hogy erősíthetem a csuklóm? (Nem vastagítani szeretném.. csak erősíteni) és nincs szükségem semmi bodybuilding edzéstervre... (tudásbázis kérdés)
lehet irtózatos pofon osztáshoz szánja az erős csuklót! :)))) Szegény jövendőbelije :))))
(bocs)
Én trükkös vagyok, mert ha fáj a csuklóm az egértől, akkor máshogy terhelem a karom, így a vállam gyullad be:)
Most viszont az ínhüvelyem, mert problémás a könyököm és ne tudom máshogy terhelni a kezem.
hát ez az! Napi 10 órában egér, de inkább, mint szeneslapát:)
sajnos igen, az egér használata = kéztő-alagút szindróma, ínhüvelygyulladás:(
nekem elég volt kb. öt-hat éven keresztül napi tíz órában
Nem oktattalak:)
De, ha úgy érezted, akkor bocs:)
Igen, lehet mástól fáj a csuklód és közben nem is gyenge.
Nekem pl. az egértől is fáj.
Ha erőt vennél magadon, és megnéznéd az említett gyakorlatokat, akkor rájönnél képtelen vagy megcsinálni Pfff:D
Jah, és a powerball még esetleg.
igen, vágom hogy lendület meg egyensúly.. :D (utálom az ilyen okításokat. :D) fél percig tudok 1helyben állni de a járás még nem megy, a csuklóm fáj, de biztos a munka miatt, na bye.
kösz a sok értelmet :D ..Jóga.... pff :D
A kézen álláshoz nem kell erős csukló:)
Csak megfelelő izomzat test szerte, megfelelő egyensúly és megfelelő "lendület".:)
Sokan azzal rontják el a kézen állást, hogy jó nagyot lendülnek, de mi ugye tudjuk, hogy csak le kell tenni a kezünket és felemelni a lábunkat:)
Ha az izmaink rendben vannak, akkor ez nem okozhat gondot.
A fiúknak sem kell tenyeres-talpasnak lenniük szerintem. Én jobban szeretem a szép karcsú csuklós, szép kezű pasikat:))))
Amennyiben pl. kéztő-alagút betegséged van, tehát csak részben érinti a csuklót, akkor arra a jóga tökéletes. Engem négy éve már műteni akartak, és azt mondták pár hónap és nem fogok az ujjaimmal érzékelni, de nem mentem bele a műtétbe, mert 50%-ban sikeres, 50%-ban részleges finomérzékelés vesztéssel is járhat... és 26 évesen ez gááááz szerintem.
Szóval elkezdtem jógázni, és nem mondom, néha zsibbadnak az ujjaim, de egészen erős a fogásom, tudok takarítani, ablakot pucolni, gépírni... és ezek egyáltalán nem mentek:(.
Leginkább a kézfej hátrafeszítésével járó gyakorlatok tettek jót nekem, de ezek természetesen az egész felsőtestet is erősítik.
Jah, és lehet kapni egy labdát, használtam, de túl sok javulást nem vettem észre, powerball a neve.
nem, nem vagyok lány :D 2 hete gyakorlom a kézenállást és kicsit gyenge a csuklóm:D de ha kaptam is normális választ, köszi. :D
utolag rájöttem hogy hülyeség volt feltenni a kérdést hiszen mindig az erősít amit csinálunk....
(bár meló után náha másképp érzem..)
Nem tudom, hogyan érted pontosan az erősítést. Alapvetően az izületek tartását kétféle képpen lehet edzeni.
A tartó izmokat lehet erősíteni. Ilyen például mikor a focisták a lábszár emeléssel, súlyzós erősítésével az izom erejének, tömegének a növelésével biztosítják a többi szövet helybentartását, emellett a külsérelmi behatásokat az izomtömeg tompítani fogja.
A rendszeres edzéssel, amit fokozatosan kell növelni, erősödik minden itt használatos szövet. Ezért van, hogy valaki -ahogy mondani szokták- hozzászokik az edzéshez, és ezért van, hogy a rendszeres sport erősíti a csontokat.
Az ízület egy hidraulikus rendszer, így az óvásuk érdekében különösen ügyelni kell az edzés időtartára, elő kell készülni ilyen szempontból is. Ezen túlmenően hiányos vagy egyoldalú táplálkozás fennállása, vagy intenzív sportolás esetén étrendkiegészítő alkalmazása is megfontolandó.
Miért akarod erősíteni?
Lány vagy, ugye? Akkor legyen csak kecses, vékony a csuklód:)
Tornázz, az mindent erősít, így a csuklódat is.
Ha valami baja van a csuklódnak, akkor pedig gyógytorna, de vastagítani nem kellene, akkor sem, ha lehetne.
További ajánlott fórumok:
- Hogyan fussunk le 5 km-t?! Hathetes edzésterv kezdőknek. Fogyjatok velem május 2-től!!
- Méhnyálkahártyát lehet vastagítani?
- Hpv 16, P3 - Cin1, 18 hetes várandósan. Hogyan erősíthetném az immunrendszerem?
- Hogyan erősíthető a vékony köröm, műkörmös nélkül?
- Diéta és edzésterv
- Légyszi valaki segítene edzéstervet összeállítani nekem?