Légyszi valaki segítene edzéstervet összeállítani nekem? (beszélgetős fórum)
Ellenétek :D
Szóval ellennétek.
Sziasztok!
Én most szeretnék venni egy multifunkciós kondigépet itthonra, a férjem és én is fogytunk fél év alatt 20 illetve 10 kg-ot, viszont a megtartása nem megy, mivel 1-2 kg rögtön visszaszalad ha nem figyelünk. Ezért gondoltam egy kondigépre, hogy némi izmot felszedjünk, így picit többet ehetünk anélkül, hogy rögtön meghíznánk.
Szerintetek van értelme egy ilyennek (5-6 dolgot lehet csinálni a gépen).
Kerestem volna hozzá edzéstervet az interneten, mert magamtól fogalmam sincs, mit milyen sorrendben, milyen ismétlésszámmal kellene csinálnom. Ötlet, javaslat esetleg?
Futástervért érdemes az edzesonline-on körülnézni, ott van kalóriaszámláló is, hogy mennyit égettél el futással.
Kajában annyit szerintem, hogy szénhidrátot csökkeneteni, inkább a fehérjére alapozni, friss gyümölcs, saláta.
Kerékpározás nagyon hatásos .
Igaz én pasi vagyok de egyedül amit dicsérnek rajtam az a combom és a hátsóm:DDD
Sziasztok.
23 éves vagyok. 172 cm és 62 kg. Sajnos körte alkatom van. Sokat nem szeretnék fogyni (olyan 2-3 kg-ot). Formálódni is szeretnék: főleg a fenekemet szeretném megformálni s a hátsó combomat. Felül rendbe vagyok (az én mércém szerint még lehetnék izmosabb).
Sajnos sokat dolgozom: 2 napot dolgozom, kettőt nem. Amikor dolgozom, egy nap lehúzok 15,5 órát mindig. Nincsen pénzem különféle diétákra, csak olcsóbb cuccokra.
Szóval szerintetek mit mozogjak, mit egyek? Sosem voltam az a hízós fajta, fogyni meg anno úgy fogytam, hogy kevesebbet ettem. Kivonom az étrendemből az édességet, sok gyümölcsöt és zöldséget eszem, és vizet iszom.
Előre is köszönöm a segítséget! :)
További ajánlott fórumok:
- Légyszi ajánljatok nekem golyós dezodort!
- Melegszendvicset sütök grillsütőben.Rakd rá nekem légyszi a 3 kedvencedet !!!
- Március 15-re műsort kell összeállítanom - segítsetek légyszíves:))
- Valaki tudna írni esetleg valami jó kis edzéstervet nekem?
- Valaki tudna ajánlani nekem edzéstervet futásra, már nagyon régen nem futottam, szeretném majd kombinálni más tornákkal
- Van esetleg valaki aki tudna nekem személyreszabott edzéstervet írni és mellé egy pár étkezési tanácsot adni?:)