Valaki tudna ajánlani nekem edzéstervet futásra, már nagyon régen nem futottam, szeretném majd kombinálni más tornákkal (beszélgetés)
6. Biga89 (válaszként erre: 4. - Emagdi)
2011. jún. 15. 21:29
koszonom szepen, ez tetszik
5. Dancing Girl
2011. jún. 15. 18:24
Szia! Ajánlom a www.futanet.hu oldalt, ott vannak edzéstervek, attól függően, hogy mik a terveid,mennyit szeretnél majd lefutni távban. Jól használható. :-) Egy ismerősömet az 5km-es terv alapján edzettem. Simán kibírható. :-)
4. emagdi
2011. jún. 15. 18:21
tanulmányozd ezt: :))
(van haladó program is, szerintem gugli megmondja hol, ha megkérdezed:))
3. abcd85b849
2011. jún. 15. 18:15
Szia!
Én pár hete kezdtem el futni eleinte 2*3 percet majd egyre többet. Ma már 30 percet folyamatosan lefutok. Szerintem fontos, hogy végig egyenletesen kocogj, mert különben hamar kifáradsz. Rájöttem arra is, hogy számomra könnyebb ha egyszerre futok le x percet, mert ha közben megállok nehezebb újrakezdeni és sokkal fárasztóbbnak érzem. Minden esetben nyújts előtte és utána is, én 3 napja nem tudtam elmenni futni, mert a legutóbbi után nem nyújtottam és alig bírok azóta mozogni a térhajlatomban lévő izomláz miatt.:-D
2. Biga89
2011. jún. 15. 18:06
meg persze szeretnem novelni a kondimat is, h 5 perc utan ne halljak meg..:)
1. Biga89
2011. jún. 15. 18:05
Sziasztok. valaki tudna ajanlani nekem edzestervet futasra, mar nagyon regen nem futottam, szeretnem majd kombinalni mas tornakkal,
További ajánlott fórumok:
- Hogyan fussunk le 5 km-t?! Hathetes edzésterv kezdőknek. Fogyjatok velem május 2-től!!
- Tommy Hilfiger dzsekit mennyire ciki Adidas Superstar cipővel kombinálni?
- Diéta és edzésterv
- Ingatlan vételt és eladást lehet kombinálni?
- Hogy erősíthetem a csuklóm? (Nem vastagítani szeretném.. csak erősíteni) és nincs szükségem semmi bodybuilding edzéstervre...
- Légyszi valaki segítene edzéstervet összeállítani nekem?