Tommy Hilfiger dzsekit mennyire ciki Adidas Superstar cipővel kombinálni? (tudásbázis)
A török cucc címkés mind. Sőt a varratott is. A szerbnél is előfordul a címke, de mind bajlódik vele.
Van vágott címkés cucc is, azaz amit elkaptak, megsemmisítésre ítélték, de valahogy útközben történt valami és nem jutott el a célállomára.
nem értem,miért lenne ciki két márkát kombinálni egymassal???? ha már többféle stílust illetve összevissza színeket kombinálsz egymassal,na az gáz,de ez?
amugy se figyelem sosem kin milyen márka van,vagy márkás cucc van e rajta egyaltalan,az összkép számit,lehet vki márkás cuccokban izléstelem,és olcsóbbakban ízléses,akire jó ránézni.
Magyarországon szerintem ezeknek a márkáknak a nagy többsége kamu.
Csak én ismerek vagy 3 ruhaneppert, aki repülőszám hozza be a kamut. Persze megvan hol, kinek kell fizetni és akkor nincs baj.
Van olyan franchise tulajdonos aki az eredeti cuccokat is felüti a jobb minőségű török piacossal.
Ja azok "leestek" a kamionról.
A ruhanepperek szerb és török piacon szedik ezeket össze, zsákszám hozzák be teherrepcsin. Nem akkora pénz. És eskü van köztük olyan, ami megtévesztésig hasonlít az eredetire is, még az anyaga is az. Gondolom az anyagot ez esetben kilopják a varrodából.
Van nepper akinek Romániában saját varrodája van, megvesz néhány eredetit és lekoppintja, levarratja tucatszám, címkét, mintát, gombot nyomat hozzá és van ott minden TH, Gucci, Chanel, Versace, Wellenstein, Columbia, de még Magenta is.
Bár nem tudom COVID és foscsi forint árfolyam mellett még mennyire éri meg a nepperkedés, vagy mennyire éri meg 25-30ezerért kamudzsekit, kamucipőt venni.
Az említett ruhadarabok. Nekem egyenként sem tetszenek és egymással társítva sem.
De ha neki igen, vegye fel. Nem mi fogjuk úgysem eldönteni.
Gyere be egy nagyobb városba és nézz körül! Putrisokon látsz olyan holmikat, hogy eszed megáll! Persze ha van rá szemed meglâtod! ;)
Turkâlóba is járnak nacsasszonyok! :)
Egyeseknek milyen egyszerű életük van, komolyqn irigykedem az ilyen problémák miatt :-D
Sosem voltam márka b.zi, szerintem egyáltalán nem fontos ki mit visel addig míg ápolt és ad magára, a felnőtt emberek pedig nem másoknak akarnak tetszeni hanem saját maguknak ezert ha felvesznek márkákat kombinalva vagy teljesen hétköznapi ruhákat jól teszik, ami jól esik.
Manapság pedig már bocsi de a márkás ruhák nem akkora nagy összegek, hogy te ettől érezd magad menőnek mert kb bárki megengedheti magának, más kérdés hogy aldoz-e rá pénzt vagy sem mert legtöbb esetben már nem a minőség kerül valamivel többe hanem csak a név. Szóval nem vagy ettől menő csak azt hiszed és itt senki sem lesz rád irigy, max arra hogy milyen eget rengető problemaid vannak az életben...
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek ciki vagy nem 20 éven felül az Adidas Superstar?
- Ingatlan vételt és eladást lehet kombinálni?
- Mivel lehetne kombinálni egy ilyen királykék magassarkút?
- Adidas superstar ballerina
- Valaki tudna ajánlani nekem edzéstervet futásra, már nagyon régen nem futottam, szeretném majd kombinálni más tornákkal
- Sportos csizmát hogyan lehet elegáns cuccokkal kombinálni?