Hogyan erősíthető a vékony köröm, műkörmös nélkül? (tudásbázis kérdés)
Akkor csak az enyémre hatástalan?
Lemezeire törik, pedig 4-dik hónapja használom.
Sziasztok!
Nekem is vékony a körmöm, állandón "behajlott" a vége, és letört. De amióta vitamint szedek, megkeményedett, és most egyszerűen középen végigreped és leesik. Nagyon fájdalmas, és sokáig kell várnom, amíg újra kinő a körmöm.
Ezzel mit tudok kezdeni? Gondoltam műkörömre is, csak félek belevágni...
Mi köze a kozmetikusnak a körömhöz??
Talán körmöshöz kéne inkább menj vele.
Ő tanácsot is tudna adni esetleg.
De ha nem szeretnél akkor kalciumos körömerősitő lakk,vitaminok.
Flavon max nevű táplálék kiegészítőt eszem, azóta körmöm nem törik, hajam nem hullik, sőt nő, mintha vízbe lógna a vége :))
A sörélesztő nagyon jó, de igen nagy étvágyat csinál, a revalid nekem semmit sem használt, a Forcapil (vagy valami hasonló) szintén nem.
A kovaföld nagyon jó, de nem a boltokban kapható, mert abban alig van hatóanyag, van egy erdélyi természetgyógyász, na nála elég jó cucc kapható. Gubás Gabi évek óta azzal méregtelenít és esküszik rá. Mondjuk ahogy kinéz, el is hiszem neki, hogy jó ez a dolog.
Vigyázat: az élesztőtabletta komoly étvágyat csinál, mint B vitamin!
Én kovaföld kapszulát szedek (nem én találtam ki, az ötlet nem az enyém, de használ) hajra, bőrre, körömre nagyon jó.
DM-ben lehet kapni 45 db-os kiszerelésben, 1000 forint körül van. Naponta 1 szemet kell bevenni.
Bocs!
Igaz, rosszra gondoltam! Manikűröst akartam írni :D Hiába, fáradt vagyok, na :)
Sörélesztő? Hol lehet beszerezni?
körömerősítő körömlakk.
A sörélesztő is kapható a gyógyszertárban.
ahogy kozmetikussal:)))
mivel ő semmit nem csinál vele :)))
egyébként revalid kapszula,vagy sörélesztő :)
További ajánlott fórumok:
- Gyógyulóban a rák. Lymphoma a vékonybélben, kemoterápia nélküli siker
- Hpv 16, P3 - Cin1, 18 hetes várandósan. Hogyan erősíthetném az immunrendszerem?
- Hogy erősíthetem a csuklóm? (Nem vastagítani szeretném.. csak erősíteni) és nincs szükségem semmi bodybuilding edzéstervre...
- Mivel erősíthetném az érfalaimat? Megvakarom a lábam, és belilul! Nem tudom szoknyát felvenni :(
- Kislányomnak nagyon gyenge a gyomra, mivel erősíthetném meg?
- Himlő után mivel erősíthetném a szervezetét?