Hétvégi munkavégzés (beszélgetés)
Látjátok! cak a kereskedelemre gondolnak, holott hány helyen dolgoznak még hétvégéken és ünnepnapokon!
Az én párom Szilveszterkor is dolgozni fog.
Pontosan ez az, sokan felháborodnak és végig sem gondolják, még rajtuk kívül mennyien dolgoznak az ünnepeken.
Lehet váltani, bár valóban nem könnyű.
Az én férjem is dolgozik 25.-én nappal 26.-án éjjel, és nem a kereskedelemben.
Szilveszterkor itthon lesz, mert eddig már 4 éve mindig dolgozott akkor.
Nekem is van családom. Férjem, gyerekem, testvérem, barátok, stb. Ez van. Pénzből élünk. Nekem is kevés a hétvége, illetve a szabadidő, de nincs mit tenni.
Keress új állást, de az biztos, hogy mindenhol vannak problémák.
Senkit nem köteleznek a pálya választáskor. Tudom, van muszáj megoldás, ha nincs más munka, de mindenki a saját sorsa kovácsa, nem?
Az a plusz bevétel meg kell a cégnek, amit ezek a napok termelnek. Sokan akarnak több szabadidőt, jobb munka körülményeket, több fizetést, de kevesebb munkával több pénzt elég nehézkes termelni.
Én banki területen dolgozom, és nálunk is van.
Karácsony előtt hosszabb munkaidő, mert ha gond van a rendszerrel, segitenünk kel, valamint karácsony és szilveszter között még hosszabb, ugyanis már készülünk az évzárásra. 30-án este 10 ig dolgozunk, szilveszterkor este 6-ig. És már 1-én kezdődik ismét. Délelőtt 10 re megyünk be, valamint 2-án reggel 8-ra és este 6-ig kell bent lennünk, ha gond van, akkor amig meg nem oldódik.
Tudom, hogy a kereskedelem és a vendéglátás keményebb, de más területeken is, főleg a szolgáltatás területen sok a munka. Sokszor hétvégén is kell dolgoznunk. Engem nem zavar, mert a gyerekem már felnőtt, és a több pénz sosem árt:)
További ajánlott fórumok:
- Gyes melletti munkavégzés
- Tudja valaki, hogy érintik-e a változások a gyes melletti munkavégzést?
- Rokkantsági járadék és munkavégzés
- Kell-e fizetni a tüdőszűrésért, ha az a munkavégzés feltétele?
- Terhesség alatt munkavégzés
- Gyes melletti 4 órás munkavégzésnél a régi szabadságaimat is 4 órával akarják kifizetni! Jogos ez így?!