Kell-e fizetni a tüdőszűrésért, ha az a munkavégzés feltétele? (tudásbázis)
kell akkor is fizetni, 1.700 ft a tüdőszűrés ára.Nálunk ennyi.
Nekem a fiam most volt munkához kellet beutalóval ment és akkor is fizetnie kellet 1700 ft ot A Délpesti-be
Az általános tüdőszűrés 30 felett ingyenes, ha alkalmassági vizsgálat, akkor fizetni kell érte, de ha az üzemorvos ad beutalót, akkor nem kell. Újpesten 3 ezer egyébként, Újpalotán 700.
Ha a háziorvos ad beutalót akkor nem kell fizetni.
1700 Ft-ba kerül és kell már mindehol. A legtöbb helyen már beutalót is kérnek. Nálunk az üzemorvos írt egy beutalót, azt fénymásoljuk és mindenhol elfogadják. Viszont fizetni kell érte mindenhol. Sőt, múlt héten fizettem ki 4500 Ft-os számlát is.
Nálunk a foglalkozás eü vizsgálatra már érvényes tüdőszűrő eredménnyel kell menni, így az "üzemorvos" nem ad beutalót. Ám a munkahely megtéríti a 40 év alattiak vizsgálati díját.
Nálunk kellett 40 év alatt 1000 Ft-ot az ősszel.
kell azt tudom, de hogy mennyit, azt nem tudom..
Nálunk az üzemorvosok nem is adnak sehová beutalót. Elhajtják a dolgozót a háziorvosához egy udvarias levéllel, és ő végzi a kivizsgálást, beutalást.
Kell fizetni, kivéve ha üzemorvos ír beutalót.
Egyébként 40 éves korig kell fizetni.
Szerintem ez településenként is változhat.
Nekem, aki 30 év fölötti vagyok nem kellett. ( nem kellett igazolnom semmivel sem a foglalkozásomat, bemondásra elhitték) A munkatásamnak aki 30 év alatti kellett volna. Az üzemorvostól kért papírt hozzá, és azt hiszem így nem kellett fizetnie. (más - más kerületben lakunk.)
Kell! Ha csak nem vagy 40 éves, mert onnantól ingyenes.Tök mindegy mihez kell, ez a jogszabály!
Nálunk 40 év felett évente egyszer ingyenes, így írták ki. Mindenki másnak, egyéb célból fizetnie kell. Ez a módozat beutalósan nem működik.
Persze a normál röntgen átvilágítás ingyenes, ha van hozzá beutaló.
Ha nem az, akkor sem kell. Milyen hülyeség már ez???
Igen !
40 év felett mint lakkossági szűrés ingyenes évente egyszer , de ha felmutatod a kiskönyvedet mert munkához kell fizetsz érte !
30 éves kor felett nem.
Ha az üzemorvos ad beutalót akkor sem.
De ha csak pecsételtetni kell a kis könyvedbe, akkor igen.
Nem az a lényeg hogy mihez kell, hanem hogy van e TB-d.
Kell-e fizetni a tüdőszűrésért, ha az a munkavégzés feltétele?
További ajánlott fórumok: