Héjában sült burgonya recept


2 kg. burgonya ( ha lehet gülbaba)
1 evőkanál sertészsir ( vagy kevés olda),
só,
alufólia
Fogyasztáshoz ajánlott:
hideg tejföl,
vaj,
új hagyma,
retek,
kovászolt uborka,
ecetes paprika, savanyú káposzta
A Héjában sült burgonya elkészítési módja:
A burgonyaszemeket megmossuk, leszárítjuk és alufóliával kibélelt, bezsírozott tepsibe rakva erősdebb tüzön megsütjük.Ha kész a burgonyát a kiegészítőkkel tálaljuk
székelyesen a vajat és a hideg savanyú káposztát ajánlom
Kategória: Zöldséges ételek receptjei
A receptet beküldte: varbóc, 2008. okt. 28. 05:24
A héjában sült burgonya elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.