Főoldal » Receptek » Zöldséges ételek receptjei » Héjában sült burgonya recept

Héjában sült burgonya recept

Elkészítési idő 60 perc

A Héjában sült burgonya hozzávalói:
2 kg. burgonya ( ha lehet gülbaba)
1 evőkanál sertészsir ( vagy kevés olda),
só,
alufólia

Fogyasztáshoz ajánlott:
hideg tejföl,
vaj,
új hagyma,
retek,
kovászolt uborka,
ecetes paprika, savanyú káposzta


A Héjában sült burgonya elkészítési módja:
A burgonyaszemeket megmossuk, leszárítjuk és alufóliával kibélelt, bezsírozott tepsibe rakva erősdebb tüzön megsütjük.Ha kész a burgonyát a kiegészítőkkel tálaljuk

székelyesen a vajat és a hideg savanyú káposztát ajánlom


Kategória: Zöldséges ételek receptjei


A héjában sült burgonya elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook