Házasság első látásra (beszélgetés)
Akik együtt maradtak azoknak örülök, Doma jól döntött, én is menekültem volna, ez a nő mindig is egyedül fog maradni és ő ezt tudja, mondta, hogy újból magányos lesz, egyedül ébred, egyedül fekszik, mégsem tudta megtartani a srácot aki valóban megtette amit lehetett, az idősebb pasiéknál pedig várható volt, hogy a lány kiszáll, de ott szerintem maradt volna a lány csak az anyja és a család presszionálta.
És akkor most jönnek új párok vagy ezzel vége?
Az is valami.
..Egyértelműen a nők szúrták el.
Én jobban szeretem látni, ha boldog valaki. Számomra az sokkal érdekesebb.
..Hááát, nemcsak sétálgatni szoktak a boldogok! :)
Meglehet. :)
Más világ is lenne, ha mindenki nyugodt és békés maradna. :))
Olyat is hallottam hogy gyerek született a kapcsolatból.
Ma már minden elképzelhető. :-)
A válás sem olyan egyszerű:
Ha a feleket a legelső tárgyaláson nem sikerül kibékíteni, a következő tárgyalásra 3 hónap múlva kerül sor. A házastársak tulajdonképpen időt kapnak arra, hogy átgondolják dolgaikat, de ha mégis külön akarnak válni, 3 hónap után kérvényezniük kell, hogy a bíróság folytassa a tárgyalást. A bíróság a kérelem benyújtását követően 30 nappal tűzheti ki a következő tárgyalás időpontját, amikor sor kerül a vitás kérdések rendezésére, a bizonyítási eljárásra és a tanúk meghallgatására.
Azt hallottam, hogy Norvégiában volt ilyen műsor, onnan vették át és volt olyan házaspár akik egy évig együtt voltak.
Nem tudom, hogy igaz-e.
Tudom.
Ezt leszámítva lehet valóság és igazi házasság, majd igazi válás. El tudom képzelni, hogy ugyanolyan gyorsított formában el is választják őket mint, ahogy összeadták a két ismeretlent.
Gondolom nem kamu miatt fizették a hatalmas esküvőt, násznép, ruhák, vacsora, nászút. Gondolj bele.
De a fene sem tudja, én már semmin nem csodálkozom a mai világban:)
Mindenesetre ha kitudódna, hogy kamu, hogy színészek senki nem nézné:)
Egyébként meg ha valamelyik pár véletlenül együtt marad, szerintem akkor sem fognak sokáig együtt maradni.
Mellesleg azt hittem hosszabb lesz a műsor.
Gondolom ismertek voltak a szabályok és a kitételek.
Ők így jelentkeztek a játékba / műsorba. Ennek tudatában. Vállalták.
De azt is gondolom, hogy mondhattak volna nemet is. Nem mondtak.
Csak gondolom, hogy így volt.
Kíváncsi vagyok a mai estére. Ki mit mond, maradnak együtt vagy elválnak.
Egyébként az elég durva volt mikor azt mondta a pasinak hogy te egy alkalmazott vagy, egy főnök pedig mindenhol az. Elég akaratos egy nő.
De szerintem megrendezett az egész. Csak a pszichológusokat járatják le.
A házasságkötést megelőzően a házasulóknak az anyakönyvvezető előtt ki kell jelenteniük, hogy a házasságuknak legjobb tudomásuk szerint nincs törvényes akadálya, egyszersmind igazolniuk kell, hogy házasságkötésük törvényes feltételei fennállnak. Jogszabály a házasságkötés előtti tanácsadáson való részvételt kötelezővé teheti. A házasulók a házasságkötési szándékukat együttesen, személyesen jelentik be, amelyről az anyakönyvvezető jegyzőkönyvet vesz fel.
Érdeklődöm, hogy ennek az utolsó mondatnak hogy lehetett eleget tenni, ha nem tudták, hogy kivel fognak összeházasodni?
További ajánlott fórumok:
- Visszagondolva, melyek voltak az első baljós jelek, hogy baj van a házasságodban?
- Házasság az első férfival, fiatalon......
- Mit adjak a férjemnek az első házassági évfordulónkra?
- Első házasság a szerelem diadala, második a remény diadala, harmadik házasság a hülyeség diadala. Mit gondolsz róla?!
- Házasság első látásra!
- Mit lehet az első házassági évfordulóra adni?