Házasság első látásra! (beszélgetés)
Láttam a műsor eredetijéből pár részt. Az tetszett, érdekes volt nézni, ahogy ismerkednek a párok, alakulnak a kapcsolatok. Féltem is, hogy a TV2 ezt (is) tönkreteszi.
Itt a "szakemberek" helyenként óriási hibákat követtek el. (Pl. épp Hilda esetében: az első percben kiderült, hogy neki gondot okozna elköltözni más városba. De vehetjük Petrát, aki mindenképpen szeretne gyereket, a párja meg nem. Alapvető ellentétek - mégis, mi alapján párosították őket? Nem volt más?)
Nekem is volt ilyen kolleganom. Azt csak magamban jegyeztem meg, mikor mondta, hogy "az auto a szervizben van", "a mittudom en mit meg minding nem szerelte meg". Kozben hajnali 5-kor, mikor indultunk haza, mondta, 11-kor felkel, hogy 12-re meglegyen az ebed, mert a nagysaga hetvegen sem szeret kesobb enni.
Ha neki ez jo...
Fórumindító, azért ne vedd komolyan ezeket ... Az ilyen műsorokban forgatókönyv van, azért, hogy nézzék, utálkozzanak rajta, csodálkozzanak, beszéljenek róla és fórumot nyissanak. Ez a céljuk. Elérték, mert megtetted.
Ha szórakoztat a műsor, nézd nyugodtan :)
Te honnan tudod, hogy barkácsol-e annyit minden egyes nap, hétvégén is, ami megfelel a napi főzés, elpakolás, ágyazás, terítés, mosogatás, mosás, bevásárlásnak?
Nem tudod.
Ezt írtam az előzőben is:
Egyébként igen, mindenki kijelentheti, hogy ő nem akar rabszolga lenni, aki többet dolgozik ingyen, mint a másik fél.
Nálunk közösen csinalunk mindent.
Tök jól működik a kapcsolatunk
Honnan tudod h egy férfi mennyit barkacsol , stb.?
Férfiakmk is tesznek vesznek mindennap.
Neharagudj olyan nem jó felfogásod van.
Igen, vannak. Csakhogy a házimunka naponta van, mindig, szerelésbarkács pedig nem napi feladat.
Egyébként igen, mindenki kijelentheti, hogy ő nem akar rabszolga lenni, aki többet dolgozik ingyen, mint a másik fél.
Ez egy műsor,,szerepelnek.
Főleg.
Ezt az ominózus párbeszédet nem láttam de a műsor úgy hülyeség ahogy van, legalábbis ebben a kivitelezésben.
Inkább csináltak volna egy magyar Love is blind műsort...ott ugyanúgy összeválogatnak szakemberek 10-10 embert de mielőtt megkérik egymás kezét 10 napig folyamatosan beszélgetnek randik keretein belül, aztán már csak 1-1 emberrel akivel a legtöbb a szimpátia. Ha eljegyzés van 10 nap után, elmennek nászútra majd összeköltöznek és van 1 hónapjuk eldönteni össze akarnak házasodni vagy sem. Ha 10 napig beszélgetsz egy emberrel anélkül, hogy látnád megismered a személyiségét, tudsz valamilyen kötődést kialakítani, utána személyesen kiderül van-e kémia stb....
Ebben a műsorban kapásból összeadnak ismeretleneket, mintha te hozzámennél az utcán az első emberhez akit meglátsz, eleve halálra van ítélve az egész, arról nem beszélve, hogy a legtöbb nő önértékelési problémával küzd vagy túl sokat képzel magáról, a pasi ilyen hisztis nőkkel pedig túlontúl megértőek tehát ott is van gond nem kevés, hogy eltűrik ezeket a dolgokat. Legtöbbször a nők pártját fogom de ebbe a műsorban olyan "selejtes" nőket sikerült kiválasztani, hogy kb az összes palit sajnálom.
Senki sem attól lesz"rabszolga" ha megcsinálja amit amúgy is meg kell.
Ha annak érzi magát az rossz kapcsolatból ered.
Vannak olyan házassagok ahol nő csinalja a házi munkát férfi pl garazs ,auto szereles ,barkácsolas.
Akkor a pasi is kijelenthetne h ő nem rabszolga.Ez hülye felfogas a csaj részéről.
Mindenki máskepp osztja el ,megbeszeles alapjan.
Akkor te sem neki dolgozod le a házimunkát. Az rabszolgaság, ha alapértelmezett egy kapcsolatban, hogy az egyik, egyébként dolgozó fél feladata a házi munka vagy annak a nagyobb része, ebben igaza van ennek a szereplőnek, akit említettél, hiszen az egyik fél sokkal többet dolgozik ingyenmunkát a másik helyett is.
Ha közös feladatok vannak, akkor nem az.
Nem ismerem a műsort, de amit írsz, ahhoz hozzászólnék.
Mivel én is ugyanúgy teljes állásban dolgozom, mint a férjem, és mivel a férjemnek is pont annyi erőfeszítésébe kerül főzni, mert éhes lesz ő is, takarítani, mert koszol ő is stb, így nem értem, mi ez a "férjemnek főzök, takaratok", amit írsz. Ha nem lennél házas, nem takarítanál? Miért neki csinálod? Az ő alkalmazottja vagy?
Ha HTB vagy, az persze, más, akkor az a munkád, hogy ellásd a háztartást. De ha nem, akkor az a családtagok közös feladata.
Műsort nézem ,és meglepődtem mikor Hilda kijelentette "nem vagyok rabszolgalány".
Vannak nők akiknek mást jelent feleségnek lenni ,én másképp gondolom.
Számomra nem rabszolgaság ha a férjemnek főzök ,takarítok stb.
További ajánlott fórumok:
- Házasság első látásra
- Visszagondolva, melyek voltak az első baljós jelek, hogy baj van a házasságodban?
- Házasság az első férfival, fiatalon......
- Mit adjak a férjemnek az első házassági évfordulónkra?
- Első házasság a szerelem diadala, második a remény diadala, harmadik házasság a hülyeség diadala. Mit gondolsz róla?!
- Mit lehet az első házassági évfordulóra adni?