Halkrémmel töltött pritaminpaprika recept
A Halkrémmel töltött pritaminpaprika hozzávalói:4 kisebb pritaminpaprika
1 doboz olajos hering
3 dkg liszt
2 dl tej
só, őrölt bors
1-1 csokor petrezselyem és snidling
A Halkrémmel töltött pritaminpaprika elkészítési módja:
Az olajos halkonzervről az olajat kislábasba öntjük, a hal húsát villával összetörjük. A fölforrósított olajon világosra pirítjuk a lisztet, a tejjel fölöntjük és folyamatosan kevergetve sűrűre főzzük. A tűzről levéve sóval, őrölt borssal ízesítjük, majd hozzáadjuk az összetört halhúst, a fölaprított petrezselymet és snidlinget. A paprikák szárrészét, magházát eltávolítjuk, kiöblítjük. A halkrémet a paprikákba töltjük, és 1-2 órára behűtjük. Petrezselyemlevélkével díszítve, sajttálra felszeletelve ültetve kínáljuk.
Kategória: Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei
A receptet beküldte: syria, 2017. okt. 18. 07:24
A halkrémmel töltött pritaminpaprika elkészítési módja és hozzávalói.