Főoldal » Receptek » Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei » Halkrémmel töltött pritaminpaprika recept

Halkrémmel töltött pritaminpaprika recept

A Halkrémmel töltött pritaminpaprika hozzávalói:
4 kisebb pritaminpaprika
1 doboz olajos hering
3 dkg liszt
2 dl tej
só, őrölt bors
1-1 csokor petrezselyem és snidling


A Halkrémmel töltött pritaminpaprika elkészítési módja:
Az olajos halkonzervről az olajat kislábasba öntjük, a hal húsát villával összetörjük. A fölforrósított olajon világosra pirítjuk a lisztet, a tejjel fölöntjük és folyamatosan kevergetve sűrűre főzzük. A tűzről levéve sóval, őrölt borssal ízesítjük, majd hozzáadjuk az összetört halhúst, a fölaprított petrezselymet és snidlinget. A paprikák szárrészét, magházát eltávolítjuk, kiöblítjük. A halkrémet a paprikákba töltjük, és 1-2 órára behűtjük. Petrezselyemlevélkével díszítve, sajttálra felszeletelve ültetve kínáljuk.


Kategória: Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei


A halkrémmel töltött pritaminpaprika elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook