Hajszinező is árt?Mennyi ideig marad a hajban? (beszélgetés)
Ennyire nem kell félni a hajfestéstől vagy próbáld meg a hennát, az tiszta növény, semmi vegyszer, csak éppen vöröses árnyalatot ad.
A színezőknek is van tartós és kimosható fajtája, ez utóbbi csak a következő mosásig tart. Az ősz haj fedés nem 100 %, de ez tulajdonképpen sok festéknél sem az.
Általában a csomagoláson feltüntetik, hogy jó-e ősz hajszálakra.
Szerintem, ha nincs sok, akkor azért a legtöbb jó.
Elvileg az a különbség, hogy a sima színező, csak bevonja a hajat, a tartós színező be is vonja a hajat, meg a szerkezetét is megnyitja és "belemegy", a festék meg csak a szerkezetét nyitja...
Tehát a tartós színező az kopik is, meg le is nő. Ezáltal a lenövés nem olyan feltűnő, mint a festéknél.
Nekem anno sötétebbre volt színezve, mint a sajátom, mégsem volt sosem feltűnő a lenövés. De tény, amúgy jó sokáig benne volt a hajamban... Én is Casting-ot használtam, azt tudom ajánlani. :o)
Mondjuk én pont olyan szinű szinezőt szeretnék mint a hajam.Akkor is feltünő lesz a lenövés?
Vagy pont olyat nem lehet majd kapni?
De amúgy persze erősen függ a hajad minőségétől is...
Vannak színezők, amik látványra és "állagra" ápolják a hajat, de mivel vegyszer azokban is van, azért igazán jót nem tesznek.
Ettől még persze hajrá, színezz, sok sikert. ;o)
Én is színeztem régebben és épp holnap készülök sok év után újra. ;o)
Attól függ, mit értesz hajszínező alatt...
Ha az ún. tartós hajszínezőt, akkor árt, mivel kb ugyanazok a vegyszerek vannak benne, mint a festékben, csak max más arányban/mennyiségben.
Ok.köszi:)
Nekem van egy jó pár ősz hajszálam sajnos és ezért szeretném.Festeni nem szeretném mert az tudom ront a hajnak meg csúnya mikor nő le és még nincs festve.
Az biztos, hogy nem használ a hajadnak a sok vegyszer.
1-2 mosásig tartanak a hajszínezők
További ajánlott fórumok:
- Mennyi ideig maradtál otthon vagy maradt otthon párod a gyerekekkel?
- Mennyi idő után és miből lehet megállapítani, hogy egy pár mennyi ideig marad együtt?
- Hogyan lehet a babának frissen tartani a lereszelt gyümölcsöt pl. utazás közben? Mennyi ideig marad fogysztható?
- Táppénzen voltam 2 hónapig idén, pár napja dolgozom újra. Ha megint táppénzre kellene mennem, akkor mennyi ideig maradhatok?
- Sertéskarajból natúr húst. Miben, hogy mennyi ideig, hogy ne égjen oda, de a közepe se maradjon nyers?
- A Remington ionos hajcsavarót, hogy kell rögzíteni és mennyi ideig kell a hajban tartani?